![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Boot cd'sini oluşturdum. windowsu çalıştırmadan ms-dos'a geldim. Daha sonra me cd'sini taktım ve kur dediğimde
windows kur çalışabilmek için çalıştırılabilecek en geniş program boyutu değerinin en 442368 bayt olmasını gerektiri diye bir yazı çıkıyor ve kurmuyor. Komut işleminde kalıyor... Acab ş,imdi ne yapmam lazım ? Konu yagmayok tarafından (2006-11-27 Saat 08:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
98 ve ME neredeyse aynıdır. 98 i sonra kurunca XP yi iptal ediyordu. ME de kurarsan muhtemelen XP olmadan tek işletim sistemi kullanacaksın. Asıl yapman gereken önce ME yi kurup sonra XP yi kurmak.
Hata mesajına gelince c: içinde dblspace.bin dosyasını silersen kurabilirsin. Kolay gelsin.
|
Arkadaşalr ilginiz için teşekkür ederim ama ben xp'yi silip yerine ME yi bir türlü kuramıyorum. zaten sorunumda oradan kaynaklanıyor.
Harddiske komple format atıyorum daha sonra ms dos ortamında başlaması için diske ihtiyaç duyuyor. Mecburen ya XP CD'si ile açmam gerekiyor ya da boottable cd'si ile. -XP ile açtığımda ME kuramıyorum. -Boot cd'si ile açtığımda ise yukarıdaki hata ile karşılaşıyorum... trextra dblspace.bin dediğin dosya WİN XP içinde yok. ama me'nin içinde olduğunu gördüm... Şunu bir halletsemm rahatlıcam ya hala beceremedim...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|