![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Bir arkadaş bana bir zaman önce windowsxp de her oyun çalışır demişti NFS porsche gibi ben deli oldum çalıştıramadım. Aplication Com. yukle programı 98 me üzerinden çalıştır dedim olmadı dedi NFS4 denedim gene aynı nostalji Sorunu siz nasıl çözüyorsunuz
|
|
|||
|
Ekran kartının XP sürücülerinin olması gerekiyor. Mesela benim ekran kartım i740. 98 ve Me de canavar gibi oynarken XP de oynayamıyorum. Halbuki XP ekran kartımı destekliyor. İntel firması da XP zaten desteklediği için sürücü yazmıyor. Bir de XP home olmasında fayda var.
|
|
|||
|
Masaustunde olusturulmus kisayolunun ustune sag tikla."Compability" kismindan "run this program " bolumune gel ve Win98 i sec.Ayrica video kartinin yeni versiyon driverlar`ini cekersen.Hic sorunsuz calisir.
|
|
|||
|
ewt arkadaşlar bendede aynı sorun var
işletim sistemim windows xp profesyonal ekran kartı 512 ''atı'' marka kısayolun üstüne sag tikladım."Compability" böle bişi çıkmadı sadece bu oyun değil herhangi bir oyun yüklediğimse dll dosyası eksik hatası veriyorr. pc ye yeni format çektim ve bütün driver lerini yükledim ama sorun hala yaşıyorum yardımcı olurmusunuzz exra bi dll programımı istiyor anlamadım ben bu işi |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|