![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
TTnet kullanıcılarına bir sorum var.
İnternete bağlanırken bağlantı sorunu yaşayan biriyim. Hata şu: "çevirmeli ağ sunucu türü ayarlarında belirttiğiniz sunucuylar bilmemne küme oluşturamadı.. " vs . Bu hatayı biliyorsunuzdur. Genelde ilk keresinde hep bu hata çıkıyor. Hatta birkaç kere. Bir arkadaşım makinaya restart attığında ilk keresinde bağlandığından bahsetti. Müşteri hizmetlerini 2 kere aradım fakat yardımcı olamadılar. Bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım lütfen... |
|
|||
|
arkadaşım ben malatyadanım.TTnet ilk çıktığı zamanlarda TCP/IP ayarlarında dns numaralarını belirtmen gerekiyordu.şimdi ise burada onu yapmaya gerek duymuyoruz ama senin olduğun şehirde bu uygulama halen devam ediyor olabilir.öncelikle böyle bir uygulama var ise ttnet i arayıp dns numaralarını al ve yaz eğer yok ise diğer ayarları kontrol et.sorun çıkarsa mail at.
|
|
|||
|
önce modemin driverlerini tamamen sil, tcp/ip dosylarını, çevirmeli ağ dosylarını tamamen sil ve hepsini yeniden yükle yine olmazsa işletim sistemini yeniden kur... tt-net'te h,ç bir dns ayrı yapmana gerek yok sorunsuz kolayca bağlanabilirsin..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|