![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Explorer da bildiğimiz favorilere ekleme olayı vardır. Bilirsiniz. 1 link derine in dersiniz, o sayfayı ve sayfanın içerisindeki linklerin karşılıklarını indirir. Sonra internette değilken onları izleyebilirsiniz. Şimdi...Bu işlemin aynısını yapabilen bir program arıyorum. Kullananlar varsa daha iyi olur. Yani bizzat denenmişse daha iyi...
|
|
|||
|
Teleport Pro var guzel bır program ıstersen web sıtesındekı tum resımlerı, yazıları ya da tamamını cekebılıyorsun ya da bu sıtelerı guncelleyebılıyorsun.....dene..boyutu da cok kucuk...www.download.com da bulabılırsın........
|
|
|||
|
bende teleport kullanıyordum güzel bir program aslında ama bir sorunu asp veya php gibi dillerle hazırlanmış web sayfalarında sorunlu oluyor.onun haricinde güzel.ama bir arkadaşımda bana webshot desktop kullanmamı tavsiye etmiştiben kullanmadım ama oda bu türden bir program sanırım.www.download.com da en son versiyonunu bulabilirsin.kolay gelsin.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|