![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sevgili arkadaşlar bilgisayarda hem 98 hem de XP var ama 98 i açarken masaüstüne kadar geliyor ve tıkanıyor kafası eserse hemen açılıyor kafası esmesse hiç açılmıyor on-onbeş defa deniyecen anca açılıyor. Bu orunu nasıl düzelticem . Virüs yok . AMD ATHLON 1000 MHZ. 128 ram DVD, Nvdia TNT 2 M64 16MB. Apache Fax Modem
|
|
|||
|
Selam, sorunun 2 işletim sisteminden kaynaklanmadığı kesin. Win98
kaynaklı muhtemelen. Öncelikle sistemin başlamasına engel olabilecek olsaılıkları yok etmeli. Aygıt yöneticisinden sürücüleri, Başlat-Prog-donatılar-sistem araçl-sistem bilgisi-sist.dosy. denetleyicisi yolunu izleyerek kontr.. Bir diğer yol ise olası regedit problemi.. Bunun için Windows başlamadan önce CTR tuşuna basmak.. Sadece komut istemi.. C: komut satırına. Scanreg.exe/restore yazıp, en son temiz yedeğin yeniden yüklenmesini sağlamak.. ,kolay gelsin |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/isletim-sistemi/352-iki-isletim-sistemi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| İşletim sistemi [Arşiv] - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-05-25 18:10 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|