Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > İşletim sistemi

İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-07-25, 00:52
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
the_exclusive is an unknown quantity at this point

arkadaşlar hakkaten kafayı yiyecem.yeni bilgisayar toplattırdım.anakart gigabyte cpu p4 2.4 ekran kartım geforce2 64mb neyse..
.benim derdim şu.win 2000 pro kullanıyorum.bilgisayar geldiğinde hiçbi sorun yoktu fakat
sonraları nedense ekran kararıp tekrar gelmeye başladı.ortada hiçbişi yokkan ekran karaıyor
ve 1-2 ssn içinde tekrar eski haline dönüyor.bazende bilgisayar kitleniyor.bu artık öle sık olmaya başladıki beni çıldırtma derecesinde... :twisted: virüstür dedim
formatladım yine aynısı oluyo.sorun sizce nerede anakart?ekran kartı?nmonitör?win 2000 pro?
böyle bi iş hiç başınıza geldimi?cevaplamazsanız türkiye cumhuriyeti bi vatandaşını daha
bakırköye yollayacak.. saygılar...

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-07-25, 14:33
Junior Member

fursun is an unknown quantity at this point

merhaba,
aslında böyle sorunları hemen kestiremezsin ama bence problem ekran kartında olabilir. özellikle ısınma gibi durumlarda kitlenmeler ile karşılaşabilrisin. ilk zamanlar düzgün çalışıyorsa muhtemelen bi driver problemi değildir.
öte yandan bilgisayardaki kitlenmelerin tam bi kaynağı yoktur. eğer elinin altında varsa. sağlam bi ekran karıt ile denemeni tavsiye ederim.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2003-07-30, 16:50
Junior Member

KKM_THEMASTER is an unknown quantity at this point

birde bunun yanında bilgisayarının baglı oldugu priz de toprak hattı war mı??? genelde 220V olmayan elektrik akımımız bide ustune topraksızlık ta bole gudik sorunlar da yaratabiliyor

Seçenekler
Stil