Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Donanım > İşletim sistemi

İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh

LinkBack (4) Seçenekler Stil
  4 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-08-25, 03:49
Junior Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Anonymous is an unknown quantity at this point

Selam,

İlk defa bir linux kurdum elimdeki suse7.2 sürümüydü. Neyseki sonunda başardım. Mevcuttaki ağıma uygun olarak IP ayarlarınıda girdim win2000 dende internete açabildim. Buraya kadar herşey zorda olsa iyi gitti. Asıl amacım linux üstünde counter-strike server kurmaktı. windows ağımda bulunan daha önce internetten çektiğim dosyalara ağa göz atamadığım için internetten tekrar çektim. (sonradan öğrendim ki samba diye bir programla ağ komşularına ulaşılıyormuş!) bu iki dosyanın biri gz uzantılı diğeride bin uzantısına sahipti bin uzantılı dosyayı linux de açamadım. Linux konusuna çok uzak biri olduğum her haliyle ortada sanırım. Bana biri linux de counter-straik serverı nasıl kuracağımı adım adım anlatabilir mi? Teşekkürler ilginiz için.

Saygılarımla....

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-08-27, 23:32
Junior Member

Anonymous is an unknown quantity at this point

Burda istedigin bayagi zorlu bir is.Acikcasi hicbirsey bilmeden "nasil server kurarim?" seklinde bir soruyla gelmen bayagi ilginc.Ilk once o bin ve .gz(zip) dosyalarini acip makefile dosyalarini kendim makinana gore konfigre etmen gerekecek.Sana tavsiyem en iyisi google.com dan "setting up counter-strike server on linux" cumlesiyle bir arama yapip linklerde daha once bunu deneyen kisilerin nasil yaptigini bulmak.
Kolay gelsin.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2002-09-04, 10:35
Junior Member

CyberGuyx is an unknown quantity at this point

Hmmm sanirim bu forumun amaci ingilizceyi bilmeyenlere linux konusunda yardim etmek. Her ne kadar Google is your best friend olsada burdaki arkadaslarin turkce aciklamalara ihtiyaci var. Yoksa ingilizce howto-lardan nerdeyse herseyi cikarmak mumkun. Ingilizce forumlardan (news grouplarda) daha cok fayda saglanabilinir cunku gordugum kadariyla buranin seviyesi cok dusuk (bagislayin amma oyle).

Selamlar

#4 (permalink)  
Alt 2007-09-10, 01:08
Kayıtsız Üye
Guest

haklısınız

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/isletim-sistemi/186-linux-suse7-2-ve-counter-strike-server-kurulumu.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
counter strike server kurulum indir,counter strike server kurulum mp3 ara,oyun ara,bedava counter strike server kurulum hemen indir,msnlistem.net This thread Refback 2007-11-11 18:43
Ara Bul counter server kurulumu - kaynaklar This thread Refback 2007-10-28 22:50
11 counter strike ayarlar, 11 counter strike ayarlar 11 counter strike ayarlar, 11 counter strike ayarlar This thread Refback 2007-10-09 20:09
Ara Bul counter server kurulumu - kaynaklar This thread Refback 2006-10-09 23:55

Seçenekler
Stil