![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Selamlar;
Araştırma anketinin bitirilmesine bir hafta kaldı. Duyarlı ve ilgili arkadaşlara katılmadılarsa katılmalarını rica ediyorum.. http://arastirma.geleceklinux.org Şimdiden teşekkürler... Herkese kolay gelsin.. Linux'le kalın.. |
|
|||
|
Selamlar ;
Zamanlama olarak yeterince insan duymustur sanırım.Zaten Gelecek Linux kullanıcılarının çoğu katılmıştır buna inanıyorum... Umarım hayırlı bir sonuç çıkar.... Tekrar kolay gelsin |
|
|||
|
Selamlar;
Son gözden kaçıranlar için bir hatırlatma yapmanın iyi olacağı düşüncesindeyim.. Potansiyelden yeterince yararlanmak lazım değil mi... İlgin için teşekkürler.. Kolay gelsin... |
|
|||
|
Selamlar ;
Potansiyel için bence harika olur.Yani Digiturk Fener-Beşiktaş maçı öncesinde kampanya yapmıştı onun gibi bir şey.Bence çok iyi yaptın. "Tren hareket ediyor Millet! Gelecek Treni! O zaman anket zamanı" Kolay gelsin... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|