![]() |
|
|||
|
dediğiniz gibi acm.o redhat7.3 kernelinde yoksa kerneli güncellesem olur mu? (her ne kadar güncelleme olayını çok ii bilmesem de,dedim ya acemiyim) bi soru daha acm.o modülünü nerden bulup nasıl kernele yükleyebilirim?
|
|
|||
Selam neco83, acm.0 modülü zaten dağıtımınızla gelir. Ancak kernele bağlı, başka bir deyişle kernel içinde derlenmiş olmayabilir ki sanırım öyle. Bunu eklemenin iki yolu bulunuyor, ya kerneli bu modülle birlikte derlemek ya da yanlış hatırlamıyorsam modules.conf dosyasına ekleyerek veya bir başka şekilde sistem açılırken modülü yüklemek. Bu iyi haberdi. RedHat kurulumda usb desteğini de sağlamayabilir. Bu durumda usb ile ilgili modüllerin de kernele eklenmesi gerekir. Öyle sanıyorum ki bu da şu anda sizin yapabileceğiniz bir çözüm gibi görünmüyor. Linux ile ilginiz eğer bu işletim sistemini kurcalaya kurcalaya öğrenmek ise size bol şanslar, ancak bunun yanında kullanmak için de kurduysanız ben yine size daha az sorun yaşatacak bir dağıtıma geçmenizi tavsiye ederim. İyi çalışmalar. |
|
|||
|
tamam tavsiyesinize uyacam. ve elime mandrake8.2 geçerse yükleyecem. tahmin ettiğim kadarıyla bunu tavsiye ediyorsunuz. ama yine de redhat7.3 te bu usb modemi kullanacam kafaya taktım bi kere. isterse 1 yıl geçsin.(sizin gibi arkadaşların yardımıyla) teşekkürler...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|