![]() |
|
|||||||
| İşletim sistemi İşletim sistemi Windows Linux Unix Macintosh |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
harddiskim 55GB. bunu 3'e ayırdım. C-33GB, D-11Gb,E-11GB. şimdi yapmak istediğim şu. bütün yedeklerimi E'ye alıp,C ve D'yi birleştirmek veya alanlablarını çoğalyıo azaltmak. ama benim asıl sormak istediğim bu işlemleri yaparken E'ye bi şey olur mu? mesela ben ilk önce C ve D'yi silip sonra birleştirip birincil dos bölümü yapsam E'ye ne olur.
|
|
|||
|
Merhaba.
senin e ye bi şey olmaz ama benim nescafe dökülüyo. Valla bak C ve D yi idare ederken E'yi de yalnız bırakma. onunlada ilgilen. arkandan ağlar. çağımızın sorunu yanlızlık biliyosun. :twisted: Hayır E ye bi şey olmaz sen silmedikçe veya boyutunu değiştirmedikçe Zaten fdisk ile yaptığın herhangi bir değişiklikten sonra format atman gerekir ki yaptığın değişiklikler geçerli olabilsin. FAT tabloları v.s. birincil bölüm olarak hangisi ise o dursun cok gerekli, değlse. Kolay gelsin. |
|
|||
|
Kendim Partition Magic kullaniyorum onu tavsiye edebilirim:
http://www.tucows.com/system/harddrive95.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|