![]() |
|
|||
|
Ben size daha önceki mesajlarda çok ahkam kestim ama,
şimdi kendi çeklerimi bozduramaz oldum! Napacaz bu masraf olaylarını? Neden bozmuyor kimse bu gavur çeklerini yahu? Akbank da dahil oldu 50$ isteyenlere... Yardım edin delircem... :shock: :shock: :shock: |
|
|||
|
Allah'tan akıl dilemek ayıp mı?
keşke herkese daha fazlasını verse. sanada banada ahmetede mehme te de.. senin sinirlenmen beni bağlamaz. ben mesajımı yazarım.. 50 defa diyorum. kişisel tartışmalara girmeyeceğim diye.... Onun yerine aklınızı kullanın... Her mesajımda bir mesaj var...otokontrolü sağlarsanız anlarsınız.. Bol sponsorlar... |
|
|||
|
isinizi gormeyi bilmiyonuz sanirim. 2.61$ bozdurdum akbankta
masraf alınmadı.... utanmadımda valla ... çek çektir. miktarın ne önemi var. başından savmış seni kimse o çeki bozmayan. git şikayet et müdüre filan. ortalığı karıştır biraz. bak nasıl hemen bozuyorlar. |
|
|||
|
benim 26.90$lık çek evde duruyor be vazgeçtim amcam hsbc nin müdürünü tanıyo ona götürdü adam "bunu aracı kuryeler alıyor onlarda 50$ masraf istiyo" demiş. bence gıçlarını kaldıramıyolar üşeniyolar vazgeçtim almayacağım çerçeveletip duvara asacağım amerikadan çek geldi diye herkese göstereceğim
|
|
|||
|
Arkadaşım akbank wala masraf almıyo en roar dan aldıgın 400$ lık çekimi 1 cent bile masraf olmadan bozdurdum.....tabii 1 ay sürüyor ayrı ama o hemen hemen benim bildiğim tüm bankalarda var...
ayrıca bende çeki ilk götürdüğümde belki paranın 30$ kesilir dediler bende eywallah dedim.... ama bozdurgumuda masraf kesilmemişti...... ben ankarada oturuyorum... eğer sende ankaradan san git güvenlik caddesi akbank a sana gereklli ilgiyi gösterirler...... ben oradan bugune kadar 39.30$ 11.69$ 35$ 170$ 140$ 400$ 80$ lık 6 çek bozdurdum...... hatta şu sıralar 472$ ımı bekliyorum zuahahhaha... hadi kalın salıcakla..... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|