![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Az önce bi sitede gezerken adsense reklamları benzeri bir reklam gördüm.Baktım ajansonline.com.tr diyor.Girdim siteye baktım 25 ytlde ödeme yapıyorlar.Ödemeyi havale/paypal olarak yapıyorlar.İncelediğim kadarıyla ödemelerin ödenme zamanı yok.Siz 25ytlye ulaşınca ödeme yapılıyor.Deneme amaçlı bloguma kule reklam ekledim.Renk ayarlarını falan yapmadığım için biraz kötü göründü ama renk ayarlarını yapınca güzel görünüyor.Tık başı kaç para verdiğini bilmiyorum ama deneme amaçlı 4 kere tıkladım 0,10 ytl verdi.İnternette bir blogda tanıtımını okudum reklamstoreden daha iyi gelecek vaad eden deniliyor.Daha açılalı uzun bir süre olmamış.Hesapta yazdığına göre 1000 klik 25 ytl diyor.Denemenizi öneririm.En güzel tarafı dandik reklamlar çıkmıyor.Kaliteli ve seviyeli reklamlar çıkıyor.
Kayıt: http://reklam.ajansonline.com.tr/publisher_join.php Denemeye değer.Unutmadan söyliyim:Tıklar raporlara anlık işliyor ve tık saymama gibi bir durumunu görmedim.
GÖKHAN BLOG Konu gokhans19 tarafından (2008-07-11 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Hiti güzel olan bir sitede güzel bir yerleşimle bu servisten 2-3 günde 25 ytl rahat kazanılabilir.3 günde 1000 tıklama alsan 3 günde bir 25 ytl yapıyor.
|
Alıntı:
|
http://www.phpwebscripts.com/admanagerpro/
daha çok fırın ekmek yemeleri lazım ( Reklam Vericiler :P )
satılık domainler argosozluk.com denizmarket.net deyimler.net dizikolik.com esyalar.net fenerli.net gazetetv.com gelinliksitesi.com isadresleri.com isyeri.net lazlar.net oglak.net sazevi.net tekneler.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|