![]() |
|
||||
|
Bu sefer sadece en iyi bulduğum 4 siteyi koydum arkadaşlar! Daha önceki 6 mb lık kabarık flash dosyası silinmiştir ! Bu sadece 440 kb...
![]() http://dukesptc.110mb.com |
|
||||
|
bütün bannerlarda linkbucks var!
arkadaşlar; siteyi açın ama direkt bannerlara tıklamayın. yeni bi explorer açıp adresi elinizle kandiniz yazın, mümkünse..
|
Alıntı:
boş yere arkadaşa laf atıyorsun bence. yaptığın site düpe düz kandırmaca bilinçsiz bir kullanıcıyı çekebilmek için yazdığın mesaj ile arkadaşın yazdığı mesaja verdiğin karşılık arasındaki çelişkiyi farketmisindir. umarım. en iy bulduğum dört site demişsin fakat sen oraya kendi reflerini yerleştirmişsin bu kafayla ne kadar ilerlemeyi bekliyorsun ? kul hakkından bahsediyosun ama esas kul hakkına tecavüz eden sensin bu durumda hiç bu yönden baktınmı ?
|
Pardon ama uğraşmasaydın.Benim için mi uğraştın.Kendi menfaatin için uğraşmışsın.Reklamdan kazanç elde etmek istemen tabikide normal bişey ama senin yaptığın normal değil.Eğer bir site yaparsan altına üstüne reklam koyarsan tabikide reklamdan kazanç elde etmen normal.Ama gidipte bir flash sayfa yapıp içine refli linkleri doldurup sonrada burda ben hakkımı istiyorum diye mızmızlanmanın normal olan bişeyi yok.
İşin içinde kul hakkı var demişsin.Nasıl kul hakkı var.Dünyayımı kurtardın sanki.Bide bişey yapmış gibi övünüp tepemize çıkmaya çalışıyosun. Alıntı:
O kadar hak istiyosan sitende adam gibi o buxmudur ne halttır o siteleri tanıtırsın altınada bir refli link birde refsiz link koyarsın. Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
||||
|
nuke midir nedir, daha önce bu forumda illaki kendi linkine
zorlamak için referal linki başka bir linke gömdüğünü herkes biliyor!! hala nasıl konuşabiliyor anlamadım.. yorum yazan arkadaşların kesinlikle benle bir alakası yoktur, tanımıyorum bile. ama yazılan yorumlardan da belli, herşey açık net ve herşey ortada. işte şefaflık budur, işte milletin vicdanı budur!! çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.. son olarak, işte tertemiz linkler size bonus olarak: Bux.to | .view .click .make money Earn3 - view. click. make money Extra10 - view. click. make money. UrOnlineBux - Cash for Every Click!
| Stil | |
|
|