![]() |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar.Aşağıdaki linkten refim olursanız gerçekten çok sevınırım Bu site gerçekten ödüyor inanabılırısinız arkadaslar
Sitede hergün 29 reklam ve üstü yayınlanıyor. 3-4 günde 1 dolara ulaşabilirsiniz ve paranıza kavuşursunuz.Ödeme Alertpaya gerçekleştiriyorlar.Standart uyelere 14 gun ıcınde premium uyelere ıse 72 saat ıcınde ödeme gerçekleştırıyorlar. REFLİ ÜYELİK LİNKİ: 07Bux.net - .view .click .make money REFSİZ ÜYELİK : Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus Konu alkolik-rap tarafından (2008-05-25 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
arkadaşım, kardeşce uyarıyorum bak
rica etsem ref'siz linki de verip altına "ref'imden kayıt olursanız sevinirim " yazar mısın?
|
Alıntı:
Yazdıklarına saygı duyuyorum ama refin sılınmesı uye olacak kısıye ne turde bır zararı olabılırkı sonucta zaten uye olan kısı bir kısının alt uyesı olucak sonunda. refsiz lınkte ekledım arkadaslar.tercih sızın |
|
|||
|
Referans olayı bir yana, benim sorum şu: Günde kaç saat ayırıyorsunuz bu tarz "muhtemel" kazançlar için?
|
29 ve daha ustu reklam çıkıyor arkadasım herbırısı ıcın 30sn toplam 15dk gıbı bır zaman harcıyorsun bu ıs ıcın.Yok ben bu ıse zaman harcamak ıstemıyorum dersen belli bir ücret karsılıgı siteden ref alıyorsun onlar senın yerıne tıklamıs oluyor.kısacası boyle
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|