![]() |
|
||||
|
Evet arkadaşlar belkide Türkiye’de ilk yapılan bir şeyi deneyeceğim.
Forumda konu, mesaj başına ödeme yapan ilk siteyi sizlere tanıtmak istiyorum. Bu işe yeni başlamış ya da evinden para kazanmak amacıyla uğraşmak istiyen arkadaşlara göre. Ücret konusuna hemen gelmek istiyorum. Forumda 1 mesaj 1 puan, 1 konu 10 puandır. 1.000 puan = 1.7 ytl ytl dir. 10.000 puan = 17 ytl dir. Yani bunu ayrıntıya dökecek olursak: 1 Konu 0.017 ykr ya da 10 mesaj 10 Konu 0.17 ykr ya da 100 mesaj 100 Konu 1.7 ytl ya da 1000 mesaj 1000 Konu 17 ytl ya da 10.000 mesaj Ödemeler her 50 ytl de bir yapılacaktır. Ptt ya da banka hesaplarına yatırılabilir. Sadece Türkçe, kurallara uygun, kaliteli içeriğe ödeme yapılacaktır. Kaliteliden kastım, yarım yamalak copy paste konular olmamalı, eğer kopyala yapıştır yapıyorsan özenle açılmalı. Başlıklar, mesaj içeriği düzgün olmalıdır. Site adresi: ****
Uşak Konu sepulchral tarafından (2008-05-31 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
selam bahsettiğin olay ilk değilki
senelerdir yapilan bir şey 1000 konu 20 YTL 1000 konu 30 YTL ye acanlar açtiranlar vs vs )
|
|
||||
|
Alıntı:
konuyu dağıtmayın.
|
eğer 1000 konuya 100 ytl veriyorsan ben sana günde 500 konu açarım ?
|
kardeş düşüncen güzel ama ilk değilsin bunu ben kendi kodlamış olduğum forum sitemde yapıyordum. Ancak çok fake mesaj atılmaya ve konu açılmaya başlandı ve forum 1 ayda adeta forum çöplüğüne döndü. toplam 350 YTL ödeme yaptım 1 yıl içinde ve 600 - 700 ytl kazancım oldu. Ama site büyüdükçe aklının alamayacağı kadar site konu bazında kötüleşmeye başladı. Hergün yüzlerce kişi gibi eski konuları gereksiz yere hortlatmaya "slm haklısın pm at şunu yap" gibi kısa mesajlar atıp konu sayısını arttırmaya başladı. Bunun yüzünden siteyi kapadım.
Benden sana tavsiye eger ki bu şekil bişe yapacaksan ilk önce alt yapısını çok çok iyi hazırla çünkü 5.000 - 10.000 üyen oldumu çok sorun yaşayacaksın.. |
|
||||
|
RDY_tr arkadaşım, forumundaki mesajların %90'ı teşekkür mesajı olur. bunu düşünmüşsündür herhalde.
Konu kriterlerin ok. ama mesaj kriterleride koymalısın. 1000 konu 20 YTL az bir miktar. yani bunu tek bir kişiye yaptırsanda, forumundaki herkese yaptırsanda olumsuz bir emsal durumu teşkil ediyor. Lütfen yanlış anlama ama, piyasa fiyatları zaten oldukça aşağılarda. Çok ucuza iş yapanlar arttıkça işverenlerin şikayetleride artıyor. İşi yarım bırakıp kaçanlar, az biraz yapıp sıkılıp bırakanlar..vs..vs.. Yani lütfen olumsuz bir emsal teşkil etmesin. Siz bu işin hakkını verirseniz, zaten istediğiniz kriterlerde konu/mesaj yollayabilecek bir kitleye ulaşırsınız. En başta herkes para kazanma hevesiyle işe girişir. ama bu işler sabır işidir. Birçok kişi sıkılır/bunalır vazgeçer. gerçek fiyat = kaliteli içerik = iyi hizmet = güzel geri dönüş..
Konu aragorn tarafından (2008-05-30 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|