Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Ticaret Reklam İlan Alışveriş Para > Internetten Para

Internetten Para Internetten Para

LinkBack (2) Seçenekler Stil
  2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-14, 23:52
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
aly2400 is an unknown quantity at this point
Standart Oyun Oyna Para Kazan !

Merhaba arkadaşLar benimde kazanç sağLadığım çoq kazançLı harika bir site var PersianpPtc.com Forumda Gerekli Bilgiler Vs. Verilmiş site oldukça güvenilir , hızlı ödeme yapan ve iyi kazanç sağlayan bir site..reklamlar 1 - 2 - 3 - 5 cent gibi iyi rakamlarda değişiyor sitede yeni bomba ise oyun oynayarak para kazanma Earning Options bölümüne girin ve play game den oyunu oynayın sanırım 1.ye 10 dolar veriyorlar çok güzel birşey hemen kazanmaya başlamak için tıkla

http://www.persianptc.com/pages/index.php?refid=aly2400 Ref.li link

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-15, 00:43
Junior Member

qdeveloper is an unknown quantity at this point
Standart merhaba

ben sisteme senin referen ile üye oldum fakat sistem hakkında biraz bilgi verebilirmiisin ben pek çözmedim de ingilizce de yok :S yardımcı olursan sevinirim ayrıca msn eğer uygunsa ekleyebilirsin cihan.durdu[at]hotmail.com

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-05-15, 01:06
Junior Member

aly2400 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
qdeveloper´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben sisteme senin referen ile üye oldum fakat sistem hakkında biraz bilgi verebilirmiisin ben pek çözmedim de ingilizce de yok :S yardımcı olursan sevinirim ayrıca msn eğer uygunsa ekleyebilirsin cihan.durdu[at]hotmail.com
Selam kardeşim bu sitedede reklamlara tıklayarak kazanıyorsun linkimden üye olduğunu söyledin şimdi persianptc.com gir members bölümünden giriş yap giriş yaptıysan zaten anasayfa geliyor şimdi kardeş sol tarafta Earning Options var oraya giriyorsun paid to click teki sitelere tıklıyorsun bekliyorsun onaylanınca diğer reklama geçiyorsun öyle öyle kazanıyorsun oyun oynayarak kazanmak ise Earning options dan play game giriyorsun ve boşluk tuşuna basıyorsun ve yılan oyununu oynuyorsun 1. olursan 10 dolar ikinci olursan 7 dolar vs. vs. işte kardeş böyle kazanıyorsun ayrıca üye olunca bir dolar veriyorlar sen üye yaptıklarındanda kazanıyorsun üye yapmak için referal link e girioyrsun o link ile arkadaşlarını üye yapıyorsun referl stats dan bakıyorsun umarım yardımcı olmuşumdur

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/93388-oyun-oyna-para-kazan.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Internetten Para [Arşiv] - Webmaster Forumu This thread Refback 2008-05-19 17:10
Oyun Oyna Para Kazan ! - Bağlantı Arar || Türk işi This thread Pingback 2008-05-15 00:53

Seçenekler
Stil