![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Evet Arkadaşlar Böyle Bir Fikir Geldi Aklıma
Herkez Kullandığı Siteyi Yazarsa, Bilmeyen Arkadaşlarımız Yazılan Siteleri Görüp İşine Yarayanları Bulabilir Ve Herkez İçin Yararlı Olmuş Olur ... Herkezin Katılımını Bekliyorum :) Siteleri, Linklerini, Durumunuzu Ve Site İçin Yorumlarınızı Yazarsanız Tadından Yenmez :) Ben Başlıyorum .. Ve Lütfen Referanslardan Üye Olursanız Sevinirim, Olmassanızda Canınınız Sağolsun :) tikla.be ( Türkçe ) Her Tıklamada 1YKR Minumum Ödeme 2 YTL Ödüllü Yarışmalar %100 Referans Kazancı Üyelik İçin Referanssız tikla.be Referanssız Paratikla ( türkçe ) "E-mail Oku Kazan" , "Tıklayarak Kazanın" , "Üye Ol Kazan" Seçenekleri Günde 3-4 Reklam Referans Kademeleri Sistemi 5 Ytl Üyelik Bonusu Üyelik İçin Paratikla / referanssız Adbux Bilmeyeniniz Yoktur Sanırım Minumum Payout 10 $ En Güvenilir Sitelerden Birisi Tıkla Kazan Ve Offer Sistemi Bulunmaktadır Üyelik İçin adbux / referanssız 10bux.net 10 $ Minumum Ödeme Bayağı Bir Reklam Var Üyelik İçin 10bux / referanssız Advercash 12.50 $ Minumum Ödeme Yaklaşık 10 Reklam Referanslar İle Bayağı Kazanırsınız Ticket Sistemi Var Piyango Gibi Siz Linklerin Hepsine Tıkladığınız Zaman Size Belli Zamanlarda Biletler Veriyor Ve Bizdeki Kazı Kazanlar Gibi 3 Tane Aynısını Bulursanız Paranızı Otomatik Olarak Hesabınıza Geçiriyor Güzel Ve Hızlı Bir Site Üyelik İçin Advercash / referanssız e-bux.info Daha Bu Siteyi Yeni Gördüm Ve Deniyorum 00.10 $ Minumum Payout Linklerden 00.01 $ 10 kere linklere tıklarsanız minumum payouta geliyor ama reklamların çok görülmesi zor fakat güzel bir site üyelik için e-bux.info / referanssız paid.vg minumum payout 10 $ Bayağı Reklam Var Güvenilir Sitelerden Birisi Hızlı Bir Site 2 dkkda Tıklayıp Çıkabilirsiniz Üyelik İçin paid.vg / referanssız andreiuk bux Bu Siteyede Yeni Başladım Kısa Sürede Minumum PAyout'a Geldim Ödemeyi Bekliyorum 3-4 Gün İçinde Yapıyorlarmış Minumum Payout 00.25 $ Üye Olmak İçin andreiuk / referanssız xclix 5 $ Minumum Ödeme Bayağı Reklam Var Hızlı Hızlı Tıklayıp Geçebilirsiniz Üye Olmak İçin xclix / referanssız incomebux minumum ödeme 1 $ Bayağı Bir Reklam Var 3-4 Gün İçinde Minumuma Geldim Ödemeyi Bekliyorum 1-14 Gün İçinde Yapıyorlarmış Bence Bu Siteyi Kaçırmayın Üye Olmak İçin incomebux / referanssız buxplus minumum ödeme yok 30 İş Gününde Ödüyorlar Üyelik Bonusu Var Reklam DOlu Üyelik İçin buxplus referanssız paara.us ( türkçe ) bu siteyle bu sitede iyininette tanıştım bakalım deniyoruz Zaten Türkçe Girip Bakın Tıklıyoruz Gayri Üyelik İçin paara.us / referanssız bux.to bilmeyen yoktur en iyi sitelerden biri 10 $ minumum ödeme bekliyorum üyelik için bux.to / referanssız wowptp daha yeni üye oldum site okadar okadar yeniki herhalde hiç reklam yok arada bir çıkıyor iyi yani gösterime ödemesi ve minumumpayout olmaması üye olmak için wowptp / referanssız cash-hi.com MİNUMUM ÖDEME YOK 2 GÜN SONRA PARANIZI ÇEKEBİLİYORSUNUZ ÜYE OLARAK KAZANMA MAİL İLE KAZANMA TIKLAYARAK KAZANMA siteyi kaçırmayın derim üyelik için cash-hi / referanssız florida ptc üye olarak kazanma tıklyarak kazanma gösterime ödüyor minumum ödeme 00.50 $ üye olmak için florida / referanssız clixncash favori sitem 0.25 minimum 2 günde ödüyorlar üye olarak kazanma tıklayarak kazanma gösterime ödüyor bir sürü seçeneği var süper gerçekten karçımayın üye olmak için Clixncash / referanssız madeinclick 1 $ minumum 3-4 günde gelebilirsiniz 15 civarı reklam iyi kazanç sağlıyor ödemeleri var madeinclick / referanssız Evet Arkadaşlar Ben Bu Siteleri Kullanıyorum Referanslardan Üye Olursanız Sevinirim :) Her Türlü Sorunuzu Sorabilirsiniz Teşekkür Ederim :) Konu Permission tarafından (2008-03-30 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Millet ref vermese konu yazmaya bile üşeniyo artık.Adam sırf ref vermek için konu açmış..
|
@zdearban
Bu Siteleri Zaten Bu Forumdan Buldum Üye Oldum Ve Deniyorum Zaten Ödeme Yaptıkları İçin Seçtim Aralarında 1-2 Tane Var Onlarıda Surf Yaparken Buldum Referanslı Ve Referanssız Diye Ayrılmış Dikkat Edersen ... @gokhans19 Bukadar Yazdımda Referans Vermeyimmi Yani? İster Refli İster Refsiz Üye Olursunuz Sadece Refli Linkler Yokki Burda . @hergunkampanya Rica Ederim
|
|
||||
|
konu başlıklarında veya mesaj içersinde tamamı büyük harf kullanmayınız...
|
Alıntı:
|
Bence amaç benim düşündüğüm gibi..Eğer amaç o değilse refleri kaldırırsın o zaman yoksa ref için açtığın belli..Ref linki koymasan açmayacaktın bu konuyu..
| Stil | |
|
|