![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sitenin size vereceği linki başlangıç sayfanız yapacaksınız, normalde bişey arayacağınızda oradan arayacaksınız o kadar. 5 dolar kafadan veriyorlar, her aramanızda anladığım kadarıyla 0.05 dolardan 0.2 dolara kadar kazanıyorsunuz.
Refli üye olun refsiz Tabii ki ben refli üye olmanızı tercih ederim, birşey kaybetmezsiniz sonuçta. Konu gash_2 tarafından (2007-12-28 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
20 usd şu anda hesabım ödeme sayfasında şu yazı var yardımınızı bekliyorum ödeme almak için ne yapmalıyız?
Search 'n Earn Program Payment Request This pay period is for January 1, 2007 through October 31, 2007. It may also include earlier pay periods if you were not eligible for a payment until now. You currently have $0.17 from this period. There is currently a $20 minimum balance requirement. If you do not have a balance exceeding $20, a payment will not be issued. Your earnings will continue to roll forward until you meet this requirement. You are not currently elegible for a payment. Your earnings will roll forward to next month. Remember to keep searching and try out new ways to earn on SlashMySearch.com to make more money. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|