![]() |
|
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
1) www.google.com/adsense adresinden uye ol. Zaten arayuzler Turkce gerekli bilgiyi sana verir. Fakat uyeliginin kabulu cok uzun surer (tabi siten mp3/gazino/vb kabul edilmeyen icerik degilse). Burda reklam kazancini cek ile aliyorsun, sona istedigin bankada (bozan) bozdur.
2) Kitapyurdu nasil gondermez? Telefon et, ben zamaninda kullanirken adamlari bayarak tum parami aldim (kesinti olmadan). Eger vergi no'nu verdiysen senden fatura isterler, sen de ben sahisim ne faturasi? dersin... Sonucta gonderirler. 3) Eger siten duzgun ve iyi durumda ise sedo'ya yonlendirme, yazik... Yakinda icerik kalmiyacak bu yuzden...
|
sitenin 7-8 bin hit alması normal dostum her aramada çıkıyosun googleda. iyi çalışılmış belli.. neyse ben updated ı öneririm gerçekten iyi para kazandırıyor. linklerini koyalı birkaç gün oldu ve şuan hesapta 30 dolara yakın para var. henüz gelen bişey olmadı çünkü yeni başladım ancak alan arkadaşlar var.. bence kullan bilmiyorum belki kullanıyosundur siteni pek incelemedim..
neyse kolay gelsin |
|
||||
|
Alıntı:
|
keywordleri gömmüşsün sitenin altina tabi 7-8 bin hit alir ama bu nedemek google icin hile senin siteyi bir bamlarsa kara listeye alirsa bir daha hayatinda googleden bir tık alamazsın bizden hatirlatmasi...
www.internetkeyfi.com
|
kitapyurdu ah uzak durun iyice sapıttı kitapyurdu neyse... ben hobievi öneririm updated ve google ise yabancı tavsiyelerim....
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|