![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Internetten Para Internetten Para |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Updated hesabında az once sorun yoktu şimdi girdiğimde karşılaştığım mesaj:
ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days. Umduğum başıma geldi. Reklama 1 kere tıklamadım tıklatmadım kimseye de. Ödemezse yazık olcak varmı başka başına gelen bir kontrol edin çünkü 1 dakka once oldu bu olay. |
|
|||
|
Aha bizdede yazmış Şerefsiz Bunlar YA
ALERT: Your clicks are being reviewed and this suggests that you have delivered multiple clicks from the same IP. This is not allowed and those are considered fraudulent clicks. We will determine if your account will be re opened depending on various other factors. Check back again in a few days. |
|
|||
|
Sana katılmamak elde değil
85 dolar için ne taklalar atıyorlar vallaha gülünecek haldeler.. Eklemek isterim daha çok kişide bu mesaj çıkacak şu an herkesi sırayla inceliyorlar hesabı fazla olanı kırmızı olan bu yazıya boğuyorlar Şimdiden geçmiş olsun |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|