![]() |
|
||||
|
Evet 1.5 ay sonra adsense den onay maili aldim arkadaslar.Sayfama kodlari koydum ancak Google Genel Reklam hizmetlerinin dünyaya en yakin yildiz hangisi gibi sorular geliyo,oysaki ben iyinet forumlarinin üstündeki gibi metin seklinde istiyorum görünmesini.
Reklam düzeni ni ayarladim Reklam türü nü de sadece metin olarak göstere getirdim.Sonra digerlerine dokunmadan kodu aldim siteye koydum.Simdi ben nerede yanlis yaptimki?Bu text seklinde yan yana reklamlar neden cikmadi.Lütfen yardimlerinizi bekliyorum. selamlar.. www.bedavalar.net sitesindedir suan reklam,ha unutmadan mp3turkey.net sitesinede koysam acaba bir zarari olabilirmi,iptal ederlermi adsense üyeligimi
|
Bir kac saat sonra reklamların cıkmaya baslar..
Bunun disinda Mp3turkey'de sanırım gosterebilirsin. Uyeligini zaten iptal etmezler. Sadece Mp3turkey sitesinde yayınlama diye mail atarlar.. Denemekten zarar gelmez. Ancak adsense hakkında benim pek bilgim yok kullanmadıgım icin.. Diğer arkadasların yazılarına göre hareket edebilirsin. Sonra iptal ederlerse uyeliğini senin yuzunden demeyesin ![]() |
|
||||
|
Hmm anladim,ama simdi bu secenekleri isaretledikten sonra sayfanin otomatik olarak yenilenmesini bekledim kodun güncellenmesi icin,kod hep ayni,anlatabiliyormuyum acaba?simdi reklam seceneklerinden degistirme yaptigimda kodda bir degisiklik görmedim ben,yada onayla gibi bir tus bulamadim.
|
Bedavalar-net,
adsense kodunu sıtene koyduktan sonra yaklasık olarak 2 saat ıcınde, adsense bot sıtene gırıyor ve sıtenı crawl edıyor. daha sonra normal reklamlar yayınlanmaya baslıyor. yanı su anda genel hızmet reklamlarını gormen dogal. bekle bıraz daha duzelecek.
|
hatta duzelmıs galıba
![]() ben su anda sıtende normal goooooogle reklamlarını gorebılıyorum. hadı bakalım bol kazanclar...
|
daha sıtenın tamamı crawl edılmedıgı ıcın her sayfada gozukmuyor ama mesela
http://www.bedavalar.net/index.php?cat=13 bu kategorıye gıdın reklamlar gozukuyor..
| Stil | |
|
|