![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Alıntı:
Link / reklam satmak baska guvenilir affiliate lere uye olmak reklam sirketlerine uye olma (fastclick gibi) Hosting isi yapmak, eger anliyorsak Dizayn isi yapmak, eger anliyorsak Programlama yapmak, eger anliyorsak vs, vs, vs yani isini bilene internette para cok bence. |
|
||||
|
Alıntı:
Bencede bilgisayardan anlıyan internette parayı bulur...Hem de aylık 100-200 degil iyi bir sistem kursa binlerce dolar bile kazanabilir cünkü türkiyede adam gibi bir getref,fastclick yada kucuk bir google gibi bir sistemi bile yok.Olsa bile güvenebileceğimiz yok hep üyelerini kazıklıyorlar halbuki kazıklamasak birbirimizi türkiye internette yabancı şirketlere bil rakip olur... |
|
||||
|
Üyelerini kazikliyorlar ammmaa.. üyeri de az deil hani.. turk milleti olarak nasil hile yaparizin derdindeyiz.. boyle olunca da turk sponsorlar biyere kadar dayaniyor, (boylece ya tıklamalari saymayip webmasterin hakkini yiyorlar ya da tıklamalar sayılarak sponsorun hakki yeniliyor.) cunku onlar ne google kadar prof. nede güçlü.. Bu soylediklerim ne her sponsor için gecerlidir ne de her webmaster için.. kimse üstüne alinmasin (alinmasi gerekenler alinabilir)
Eğitim şart
|
|
||||
|
Alıntı:
Bunuda unutmamak gerek.Ben buradan odeme aldım. |
|
||||
|
evet. bende hostbuldan baya yüklü miktarda ödeme aldım.
|
Alıntı:
reklam satmak : hepimiz bu konuda çok yaralıyız. keşke reklam veren olsa da satsak. fastclick : türkçe site ile çok zor. yabancı bir site yapmak da gerçekten kolay iş değil. hostin e-ticarete giriyor. onları saymaya kalksak ohooo. bilgisayar sat , cep telefonu sat , emlakçılık yap , arkadaş bulma sitesi aç vs. bunlar tam olarak bu konunun içine girmiyor. dizayn da farklı bi boyut. yani burda benim bahsetmek istediğim websitesi olan insanların nasıl kazanacağı. ayrıyetten mail oku para kazan reklam izle vs. bunlar için söylüyorum . online olaylar yani. programlama da bunların dışında. kısacası söylemek istediklerim SPONSORLAR adı altında toplanabilir. iyi çalışmalar. |
|
|||
|
internetden iyi para kazanan insanlar var.Neler yaparsınız neler direk kişiyle alakalı bugun hale 1000-200 $ internet sitesi yapanlar var.Çok pasit seyleri pazarlama sanatıyla muthiş görkemli hale getirenler.
bi ben kazanamadım netden para ama turktelekom'a verdiğimiz destek yeter
Konu power tarafından (2004-11-11 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: sacmalar ya insan bazen |
|
||||
|
Artık Oku kazanlara o kadar çok vakit harcayamıyorum , bu yüzden önceki payout dönemlerime göre düşüşteyim ...
Ama Google olsun vs , siteye koyuyorsun o orda sana kazandırıyor .. Oku kazan gibi degil ..Oku Kazan işinde hiç para yok denemez , Oku Kazan işini savundugumdan veya alt üye toplamaya çalıştıgımdan bunu söylemiyorum , alt üye toplamayada ihtiyacım olmadıgını beni tanıyan bilir burdan 1-2 kişi toplamak yerine 1000'den fazla yabancı alt üye topladıgımıda bilirler ... tekrar geleyim asıl meseleye ... Ben oku kazan dışında tikla kazan yada surf yap kazan ile uğraşmıyorum ... Oku Kazanla uğraşıp çok yüksek meblağalar kazanan yabancılar var ama iyi bir hiti olan sitenin google 'dan kazandıgı kadar olamaz ... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|