![]() |
|
||||
|
merhaba arkadaşlar bendemi bir sorun var yoksa adsense le ilgili bir sorunmu?
www.*************/index.html (genel reklamlar çıkıyor) www.*************/seo.html (adsense rekamları çıkıyor) farkederseniz ikisin de içeriği aynı ama birinde genel reklamlar diğerinde adsense reklamları çıkıyor.. birde şöyle bakın http://www.digitalpoint.com/tools/ad...w.************* http://www.digitalpoint.com/tools/ad...y.com/seo.html anlamadım sorun nedir acaba... (not reklam fln yapmıyorum eğer tepki verecekseniz sileyim mesajı) |
|
||||
|
can yazdıklarımı okumadın sanırım iki sayfanında içeriği aynı az önce yaptım public ads çıkınca değiştirdim içeriği ikisinide aynı koydum birinde farklı diğerinde farklı çıkıyor..
bu arada sitenin domainini değiştirdiğimden dolayı 1-2 gun kapalı kaldı o yuzden şimdilik alçaktan gidiyor. |
|
||||
|
hmmm.
soyle bır olayda var. www.*************/seo.html bu adresi google adsense robotu indexlendigi icin normal reklamların cıkması dogal ama sen sayfayı degistirdigin an bu robotun sayfayı tekrar indexlemesi 48 saate kadar zaman alabılıyor. bu yuzden cıkmıyordur, daha henuz robot ındexlememıs.. sole bı ornek verebılırım. mesela benım bır ıngılızce sıtem var adsense olan dıyelım... ben yenı bır sıte yapıp adsense kodunu buraya koydugum zaman burda da publıc ads cıkar taki reklam botu sayfayı tekrar indexleyene kadar... iyi calismalar...
|
beklemek dediğin gibi mantıklı ama birşey daha söyleyeceğim
************* domaini yeni alındığı için www.*************/seo.html ninde indexlendiğini zannetmiyorum neyse sanırım öyle bir sorun var. teşekkürler ilgin için.. |
|
||||
|
Alıntı:
can birde verdiğim diğer iki linke bak o da acaba google in indexlemesine mi bakıyor.. |
|
||||
|
tamam hibrahim nedemek istedigini anladim.
evet dedigin gibi hic birseyin gozukmemesı de indexlenmesine bakıyor. Biraz bekeleyeceksin ama 2 gune kalmaz.... Bende de aynı durum olmustu zamanında. Ustte cıkıyordu yan tarafta hıc bırsey gozukmuyordu... iyi calismalar...
| Stil | |
|
|