![]() |
|
|||
|
keske onceden soyleseydin ya
benim de hesabim 20.04 dolar olmustu cekimi kesmisler bakalim nolcak. ben de yeni uye oldum bi deniim diye 20 dolari secmistim. once bi cek elime gecsin. olmazsa ben de geri yollarim
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
ya ama bu forumda daha onceden 20 dolar civarinda cek alan bi kac kisi vardi ama bunlar bu konu ile ilgili bişiden bahsetmediler. biz cekimizi aldik bozdurduk fln dediler. anlamadim simdi...
|
|
||||
|
benim hatırladığım kadarıyla bir ben birde bir arkadaş çeki almıştı ben çekin elime ulaştığını belirtmiştim ama diğer arkadaş çekin yollandığını yazmıştı sanırım henuz eline ulaşmamıştı veya bankaya vermemişti sanırım böyleydi. eğer bunları okuyorsa bilgilendirirse seviniriz... ben bu durumla karşılaştım gerisini bilmiyorum...
|
|
||||
|
yerelmasi.com
Junior Member Son Hareketi: 2004-09-20 08:19 Çevrimdışı Alıntı:
|
|
||||
Abi bu komedi ya... Akbanka gittim geçen gün,bikaç çekim vardı+adherus çekimde içinde (17 usdlik bişi) adamlar bana bişi demedi ve çeklerin toplamını direkt hesabıma aktardılar.Üstüne üstlük Akbankta çalışan arkadaş "hesabın bir ay blokeli kalcak ama ,stersen ben sana paranı veriyim dedi.Bende kalsın dedim.) Bugüne kadar 30 u geçkin çek bozdurdum.Hiçbirinde böyle sorun çıkmadı.İstesem bugün gider akbaktaki hesabımı boşaltırım hiçte masraf ödemem.Ziraat Bankasında çalışan samimi bi arkadaşımada çek götürmüştüm işlere başladıım ilk zamanlar.Adam benden ort 20 USD masraf istemişti."Abi kusura bakma banka benden kesiyor" ayaklarına yatmıştı.Bende ona vermemiş bi arkadaşın tavsiyesiyle Akbankla çalışmaya başladım.Bugüne kadarda 10 USD-1000 USD arası 30 u geçkin çek bozdurdum.Ödediğim masraf 0 lira veya usd . Takdir sizin.
| Stil | |
|
|