![]() |
|
||||
|
privacymatters+gmail@google.com
abuse@gmail.com http://gmail.google.com/support/ buralardan sorununu anlatmanı önerebilirim |
|
||||
|
çok teşekkür ederim dostum ama inanki 6 gündür deniyorum mail atmadığım google yardım adresi kalmadı nerdeyse.. ilk gmail im gitti şimdi ise adsense hesabım ne iştir anlamadım walla ne yapacağımı da bilmiyorum adsense yi neden iptal ettiler onu da anlayamıyorum cunku mailim açılmıyor..
![]() bu arada bu adamlar beni banlamışlarsa eğer hesabımdaki parayı otomatik olarak silerler mi yoksa gönderirler mi bilgisi olan war mı ? |
|
||||
|
direkt türkcesini yazayım ben..
yanlış password girdiniz.. şu anda ..@gmail.com adresine ulaşmaya çalışıyorsunuz kontrol edip tekrar deneyiniz gibi bişey diyor.. yine yazınca yine aynı.. ısrar edince bu defa şu 4-5 harflik kör sorusu dediğim kelime ile birlikte geliyor login sayfası.. yaw işin kötü tarafı adamlar cevap wermiyor.. tamam kabul ingilizcem çok iyi değil ama şu ilk maili patronumla beraber yazdım ve adam ingiltereli yani ingiliz.. gayet güzel ve kapsamlı olarak anlattık sorunu ama herifler cevap yazmadı hadi dedim o attığım mailden ulaşmadı bunlara (geri falan dönmedi mail sadece ihtimal) başka mail adresimden tekrar denedim.. sonra inat ettim gmail aldım bi tane daha ondan da attım mail ama adamlarda tık yok
|
|
|||
|
İlginç ama bu konuyla ilgilenen gmail bölümü olması lazım ve cevap vermeleri lazım yani bilmiorm heriflerin sitesindede mail adresi yok ya yapabilcein tek şey bidaha ve bidaha denemek .Sen onların bi müşterisi gibisin ve senin email atman ve buna cevap beklemen hakkın ayrıca dediin gibi 6 gündür bekliyorsan yapabilcek bişey yok tekrar mail gönder
!!!!!J-Loyada ulaşmak daha zordur heralde
|
|
|||
|
Büüü evet dediin doru biraz yemişsin gibi ancak ilk söylediğin mesajdan daha çok bulunduğun başvurunuhn uyumsuzluğundan dolayı diyor ilginç bi konu !!!
Neyse yardım edemediim için üzgünüm ![]() İyi günler ... |
|
||||
|
mgurgut, arkadas gercekci olacak olursan, yaptigin bazi hatalar var mi acaba? Mesela baska bir rechnerden SIKCA google'i tiklama, reklam yapip baskalarinin tiklamasini isteme gibi. Sence senin yapmis olabilecegin hata neyse, yazarsan, diger arkadaslara yardimci olursun saniyorum ki onlar da benzer hatalari yapmasinlar.
Google saniyorum bu isi cok iyi organize ediyor ve ufak bir hatayi bile kabul etmiyor. O yüzden herkese tavsiyem aza kanaat etmeleri, ac gözlü olmamalari, yoksa bir gün foyalar ortaya cikiyor ve cok alayim derken, azi da alamiyorsunuz. Selamlar .................................... www.berin.de |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|