![]() |
|
|||
|
Akbank bu konu da çok iyi! Elimde ki çeki verdim ve 20 gün içinde hesabıma geçtiler.
Daha önce Garanti bankasına 50 usd'lik bir çek vermiştim ve çeki tahsil edemeyecekleri cevabını aldım.Bir kaç gün sonra tl hesabımı kontrol ederken bir de baktım ki, tahsil etmedikleri çek için 6 milyon masraf kesmişler.Tabi bunu genel müdürlüğe kadar sordum ve prosedürün bu olduğunu söylediler.Aynı çeki Akbank'a götürdüm, ertesi gün beni aradılar, "çekin süresi dolmuş" diye.Şimdi bütün çekleri Akbank'a veriyorum, hiç bir masraf almadan tahsil ediyorlar.Sadece "Bravenet'in" çekleri biraz zor tahsil oluyor! (Eskiden, Sertaç Keleş'te hep Akbank'ı tavsiye ederdi.)
|
ankaradakiler için akbank - ayrancı (sanırım) şubesini tavsiye ediyorum. Güvenlik cad. üzerinde olan, eskiden işbank kızılay şubesi ile uğraşıyordum masraf felan alıyorlardı. Ama akbank ta böyle bi olay yok, gerçi son bir senedir çek gelecek işlerle uğraşmıyorum ama 2-3 sene yapmışlığımız var.
|
|
||||
|
arkadaşlar abim bankacı olduğpu için hiç diğer bankalarla çalışmaıdm ama belki normalde de böyledir.. ziraat bankasına veriyor çeki maksimum 25 gun sonra 0 kesintiyle alıyor parayı.. belki personel diye böyle birşey vardır. ancak yinede çok pahalı olacağını sanmıyorum birde 3 ay 4 ay farketmiyordu onuda söyliyim ama 6 ay sorunlu demektir..
|
|
|||
|
hocam senin abinden dolayı öyle veriyorlardır. Çünkü bizim arkadaşın akrabası vardı o da işbankasındaydı, biz de o şekilde tahsil ediyoruz. Çünkü teminat olarak çalışanların maaşı var, çekin karşılığı gelmezse nasıl olsa onlardan alırız diyorlar
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|