![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
aranızda mtlaka şu türk sponsor yeni firma tıklakazan.tk yı bilmeyeniz yoktur
benim gibi üye olan arkadaşlara kötü haberim var kazık yedik... evet olayı açıklıyorum üye olanlar bilir para transfer bölümü diye bir şey var tıklakazanda orada bu günlerde para transfer etmek isteyince değeri yazıp entere basınca sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkıyor. bunu ilk başta bende yedim harbiden bi hata varda sayfa görüntülnemiyor yazısı çıkıyor zannettim.. hayır esasen o sayfayı site yetkilileri kendileri bilerek koymuş kanıtı şudur.. benim ie browserim ingilizce yani sayfada hata olunca türkçe sayfa görüntülenemiyor yazısı çıkmaz ingilizce çıkar bugün dikkatimi çekti ki yazı türkçe yani benim browserde ve tüm ingilizce browserlerde türkçe hata yazısı çıkmaz.. yani kısacası aldatıldık.. ingilizce browser kullanan arkadaşlar deneyebilir.... yediğimiz kazık vatana millete hayırlı olsun vesselam.. |
|
||||
|
yok benim yarım dolarım bile yoktu
benim için sorun yokta 10 doları felan geçen ingilizce bilmediği için yabancı şirketlerle uraşmayan tüm umutlarını tıklakazana bağlayan arkadaşlarım var.. bir bardak soğuk suyu ben ısmarlarım ![]() Türk Zekası olay bu.. eğer bu Zekayı Kullanabilseydik çoktan süper güç olmuştuk vesselam. Konu malatyasporlu tarafından (2004-08-31 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: :) |
|
||||
|
abi zehir gibi zeka var bizde ya
bi yazı okumuştum, türk milletinin yüzde 1.7si süper zeka veya dahiymiş. yani sokakda gördüğümüz her 55 kişiden 1 süper zeka. oha ya, kendimi garip hissetim
|
Arkadaşlar peşin hüküm kiydirmeyin hemen.Tıklakazan admini en son e-gold accountunu hackerlere kaptırmıştı.Netice itibariyle e-gold accountunda ortalama 100 usd para varmış.Kendi başınıza geldiğini düşünün.Sanırım kendiside durumunu düzeltmeye çalışıor.Siteyi düzenleyip yenien çıkacaktır karşınıza.Kimse parasının gittiğini düşünmesin.Mutlaka ödenir.
|
TiklaKazan.TK 'nin Artık para ödemediğini Kaç ay önce ben siteye yazdım. Araştırma yapıp Konuları okusaydınız hiçte böyle olmıyacaktı. Kazıklanma hissinede kapılmayacaktınız. taha dostumun e-gold account u çalındıktan sonra nasıl ödeme yapabilirki. otomatik ödemede e-gold geçersiz olduğu için ödeme alamıyorsunuz. Ayrıca sanırım taha geri dönmeyecek. Ona ne cepten nede internetten ulaşabiliyorum. Çocuk cok güzel projelere imza atıyordu. Ama olmadı. İnşallah ileride Türkler olarak birşeyler yapıcaz. Tr_St dostum çok güzel ilerleme kaydediyor. Onu takip edin derim ben. Açtığı arama motorundan hiç reklam yapmadan geçen ay 300 dolar kazandı. Sizlerde neden birşeyler yapmıyorda sadece başkalarına para kazandırıyorsunuz anlamadım. Bana göre türk webmasterler bu konular üzerine yoğunlaşmalı ve yabancı şirketleri türklere muhtaç etmeli.
|
ya kardeş bu bilerek yapılmış bir şey bir de diyosun kazıklanma hissine kapılıyorsunuz diye
acaba tıklakazandan ödeme alan var mı ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|