![]() |
|
|||
|
Web Sitemiz : www.yukleyelim.com
Sitemize program ekleyebilecek editör arıyoruz. Belirlenen Ödeme planı aşağıda detaylanmıştır. Ayrılan bütçemiz budur. Nakit İhtiyacı ve bol vakti olan için " ek gelir" olabilir bu yöntem. örnek : 10 programı 10 dakika içinde ekledim deneme amaçlı. 100 programı ( klavyesi hızlı olan ) 1 /1.5 saat saat içinde ekleyebilir tahmini olarak. program upload olayı yok. resim ekleme olayı yok. sadece program ismi - açıklaması - ve url yolu eklenecek Programları " download sitelerinden " alabilirsiniz. internette bu konuda bir çok arşiv mevcut Dediğim gibi belirlenen bütçe budur. bu konuda " gereksiz " yorumlar yapmamanızı rica ediyorum. ihtiyacı olan öğrenci olabilir. hem eğlenip hem harçlık çıkarmak için bu yöntem ideal bir yoldur. 100 Program Ekleyen Editör : 10 YTL 250 Program Ekleyen Editör : 25 YTL 500 Program Ekleyen Editör : 50 YTL 1000 Program Ekleyen Editör : 80 YTL Kazanacaktır. Ödemeler EFT - HAVALE veya PAYPAL ile tercihe bağlı olarak yapılmaktadır.Programların "Yönetici Onayından " geçmesi gerekmektedir. Program Ekleyerek hem eğlenin hem Para kazanın ! Sorunuz varsa : özel mesaj atabilirsiniz http://www.yukleyelim.com sitesinden editor kaydi yapabilirsiniz. Saygılar |
|
|||
|
üyelik başvurusunda bulundum...
|
|
|||
|
isteyen olursa 4 kez 500 program eklesin
20 ytl fazla olmuş problem değil ![]() yeterki güzel bir arşiv oluşturulsun 100 programı aşan ödeme talebi yapabilir. aynı saat aynı dakika havale - eft veya paypal ile ( tercihe göre ) ödemeleri hesabındadır |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|