![]() |
|
|||
|
www.toplisttr.com sitesinde
her hafta birinciye 15 ytl nakit para ödüllü yarışma başlatılmış yüksek hitli webmaster lerin dikkatine |
|
||||
|
logo yada popup yerine direk link eklesek olmazmı?
|
02/04/2006 Pazar
Bu haftanın birincisi www.mp3iner.com ilgili screen shot http://www.toplisttr.com/02042006.jpg 15 YTL ödülünü yarın banka hesabına eft yapacağız yarışma devam ediyor para ve hit kazanmak isteyenler sitenizi ekleyin sizde kazanın www.toplisttr.com |
|
||||
|
Bende ekledim amacım ödülü kazanmak değil, hareket olsun.
|
|
||||
|
MaterOfMasters buraya başlık açmışsın birinciye 2 gün içinde parayı yolluycaz diye benim sitem www.hepside.com 16.04.2006 Haftasının Birincisi: www.hepside.com/ oldu aradan 2 gün geçecek sen ne mail attın nede başka bişey sitende mail adresini bile vermemişsin. Nedeni ne acaba? Arkadaşlar sizce ne olabilir...
|
|
|||
|
Merhaba. Toplisttr de gerçekten kazanana ödül veriliyor ben 2 hafta birinci geldim ve 15 er YTL hesabıma geçirildi. işin içine para da girince daha iyi bir rekabet ortamı çıkıyor.
fatihgoz hepside.com u r10.net de mesaj yazdı sahibi kim ise irtibat kursun benimle diye. ama kimseden ses çıkmadı seni tanıyan yoktu sanırım. istersen benimle irtibata geç sana yardımcı olayım. toplisttr.com un sahibinin msn adresini verebilirim. iyi çalışmalar...
|
Alıntı:
Msn adresim: fatih6891@yahoo.com |
|
||||
|
www.toplisttr.com da 16 nisan birincisi olmuştu sitem www.hepside.com bugün ramses arkadaşın aracılıyla toplisttr.com un sahibiyle görüştüm ve toplisttr.com un düzenlediği birinciye 15 ytl yarışmasından kazandığım 15 ytl yi banka hesabıma aldım. Burdan toplisttr.com a teşekkür ederim.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/24773-her-hafta-15-ytl.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Internetten Para [Arşiv] - Sayfa 3 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-04-24 20:47 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|