![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
merhaba .Oyna65 den söyle bi mail geldi!
Hello Serkan, Thank you for your e-mail. In regards to your payment of $50 for displaying our banners, I have forwarded your request to the relevant person. ( <http://www.seoconcept.com/AdBanner.asp> http://www.seoconcept.com/AdBanner.asp html code www.******.com I apologise for the delay. However in answer to your question re Fun players, your commissions are set at CPA-cost per acquisition which means that you will only receive payment for each *REAL player. *(A player that deposits REAL money) Sedat, I would be grateful if you would translate this for me please and send to Serkan. Kind regards Annette 50 $ lık kısımda yanlıs anlaşılma olmus, ama asagıdaki sanırım uye olurken share olmusum.CPA şeklinde olucakmısım.Şimdi 100 $ yakın paramı alamıyorum.yANİ ben uye yaptıklarıma 0,5 $ alıcaktım ben yanlıs uye olmusum uye olup para yatıranlardan yuzde alıcakmısım.Bana birisi bir mail ornegi yazsında para mı alayım uyeligimi cpa ya geçirsinler. |
|
|||
|
aynı olayı bende yaşadım. üye olurken cpa yı seçmişsin ve cpa açılımı olarak click per acuqion gibi birşey diyolar ve karşılığıda real playerlardan para alırsın oluyor. fun üyelerden para alabilmek için CP Fun diye bişi varmış onuda direk seçemiyosun incelendiken sonra onlar ayarlıyo galiba tam olarak anlayamadım bende bugün cevap geldi kesin sounç aldıktan sorna yazıcam tekrar
|
|
||||
|
Forumda arama yaparken buldum da..
Alıntı:
|
|
|||
|
Sorumu yinelesem?
Denemek için geçen hafta kullandım ve 90 Civarında üye yaptım, ama 6,7 ay önce üye olmuştum. Yani Fun üye başına 1$ verilirken, ama kullanmamıştım. Bir ödeme belgesi var, onu da imzalayıp mail attım ama herhangi bir geri dönüş olmadı. Acaba bu 1000 fun üye zorunluluğu eski üyeler içinde geçerlimidir?
| Stil | |
|
|