![]() |
|
|||
|
Merhaba ,
Ben epassporte'dan hesabı açtım , kredi kartı satın almayıda işaretledim hesabı açtım. Fakat hesaba girdigimde benden '' minimum charge '' diye birşey istedi. 0.01 - 2.00 $ arası bir tablo çıkıyor sizin minimum charge'ınızı seçin diyor. Ben üç kere denedim , üçündede kabul etmedi ve 3 kere yanlış girdiginiz için hesabınız 7 gün içinde kapatılcak diye uyarı mesajı verdi. Şimdi tekrar bir hesap açıcam fakat aynı şeyin olmasını istemiyorum. Bu nedir ? ne yapmak lazım. Bilen kişilerden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler , |
|
||||
|
bence hiç kasma hesabı olan birine ver 6$, açsın sana bir gift account.
|
tam hatırlamıyorum mevzuatı ama sanırım başkasına gift account açarken debitli de açılabiliyordu. varsa hesabında parası olan tanıdığın sana hem sanal visa hem de debit kart sağlayabilir.
|
Benim bu epassporte mutlaka açmam lazım ve gift acc. açabilcek hiç tanıdıgım yok. Eger siz açarsanız size epassporte olarak parayı hemen temin edebilirim. Yada paypal olarak ödeyebilirim.
Teşekkürler , |
|
||||
|
benim hesapta da para yok
|
Merhabalar,Yeni üye oldum.Bana acilen ePassorte lazım ve ayrıca kartınıda getiricem 8 günde birine gelmiş.Bu sitede güvenilirmidir.Sonradan başıma bela açarmı.Paypal daki paramı çekmek için bu kartı alacağım.Yardımcı olursanız çok makbule geçer
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/24125-epassporte-hesabi-acarken.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Internetten Para [Arşiv] - Sayfa 9 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-04-12 18:23 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|