![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Güzel özet
|
Alıntı:
herhalde cj'yi türkiyeye tanıtan samicik'di ? Eski olanlar ( en azından ilk siteniz 8m.com ise ) çok iyi bilirler, www.cj.com ben 2000 yılından diyeyim sen 99 yılından beri de faaliyet yapmaktılar, Türk webmasterlar bizim abilerimiz sağolsun Türkiyeyi banlattılar.Şuan Türkleri alsalar en azından alternatif olarak kullanırdık tabiki, |
|
||||
|
bi bedava kitap lead'i vardı ben bile 100$ almıştım ayıptır söylemesi.
en meşur hilesi de bedava kontör şifresi almak için üye olundu. eski günler tabi.
|
evet hey gidi günler. hileli hilesiz beş kuruş alamadığım 2000-3000 civarında $ ımı yiyen cj şeresfizi. önce hilesiz yaptım 3 kere alamadım. sonra hileli yaptım yine alamadım. herifler tam şerefsiz çıkmıştı. gerçi son zamanlarına denk gelmiştik ya neyse.
|
|
|||
|
Hey gidi günler , cj için ne kasardık o zaman da sertac.com dan gaza gelip herkez cj ye kasmıştı ben 800 $ civarı almıştım o zamanlar , 6 sene önce
bu arada CJ Türkiye yi yoğun hile sebebi ile 5 sene önce banladı .
|
|
|||
|
Ya arkadaşlar bu cj muhabbeti ne ?Ya benimde aklıma getirdiniz.Cj gibisi gelmedi ya Türkiye'ye ve net alemine .3 sene geçti olay biteli ama hala netten para kazanma umudumun olmasının sebebidir cj .Dolu çek aldımdı .Rekor çekimt367 dolardı .Toplamda da 2k falan kazanmıştım .73 ekran tv almıştım bi çekle hehe.Ve bunların hepsi 8m 8k vs freehostlu sitelerdi.
Hala arada girer kontrol ederim Türkiyeden üye alımı var mı diye .Ama malesef .En son bir ay önce baktım .Şu an Almanya dayım .Almanyadan üye olsammı diye .Baktımda lead olayı bazılarında abartmış .10-20 dolarlık pay per lead ler var .Ve bunlar beleş siteler . Ama doğal 3 sene önce klil başı 5 cent bulunca millet göbek atardı .Şimdi 5 cent dilenci kliki oldu .Leadler abartmış arkadaşlar ...Gaza gelsem tekrar burada üye olacam ama ismim banlı mıdır . *O kadar buyuk firma cj bile iki 300 kusurluk çekimin arasında bir 300 lük çeke yattılardı .Defalarca mailleştim .Yok kandırmaya çalıştılardı .Ama olsun verdikleri yeter . Cj gibisi gelmedi geleceğini de sanmam
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|