![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Mart Ayının Payment Status'u :
Payment amount: $228.75 status: Your payment has been processed. If you use Direct Deposit, please check your account for the deposited funds. Otherwise, your check has been sent and you should receive it shortly. ------------- CJ KADAR IYI BIR SPONSOR YOK ! Dürüstçe çalışanlar herzaman kazanırlar. Cj ye attığım her mailin cevabı geldi. Onlara Sonsuz Teşekkürler. Bu ay 4. çekim olacak. --------------------- Geçen ay 127$ aldım. Teşekkürler. |
|
|||
|
Zokkie evet söylediğin doğrudur ama benim başıma öyle birşey gelmediği için bilemiyorum.
adamlar 300$ yapsamda gönderdiler.Hiç sorun çıkartmadılar.Hatta baya bi mailleştik. Paramızı hesabımıza yatırsa daha iyi olacaktı. ve Milletin hesaplarını durduk yere kapatacaklarını sanmıyorum. cj de artık click kalmadı. Ama gayet iyi kazandırıyor bana. Cj den üyelik açamayanlar mail atmayı denesinler bence.Belki mail ile turkey den üyelik açarlar. teşekkürler.. |
|
|||
|
merhaba cj ci arkadas...
benim cj de hesabım var..... ama hangi programlar iyi pek bilmiyorum... yani bayağıdır girmiyorum cj ye....... bana bi kaç program önerirsen sevinirim.... ICQ: dan veya mailden lütfen irtibata geçelim... ICQ: 85399942 mail: colakfatih@yahoo.com Home Page: http://www.maxxlist.com Desteğini bekliyorum... |
|
|||
|
CJ dedigin herseye katiliyorum hile yapmadim diyenler otomatik sayfa ile pop up acan yada binbir cesit sey diyenler... Kendi yaptiklarini hile kategorisine sokmayan insan tabiki hilecei olmaz..
Senin cek daha onaylanmamis.. Payment amount: $511.40 status: Your payment has been processed. If you use Direct Deposit, please check your account for the deposited funds. Otherwise, your check has been sent and you should receive it shortly. Onaylandiginda boyle bir yazi cikacak :)) Eski hesabi olanlar kaliteli siteleri varsa cj de satis yapmayida deneyebilirler.. Hiti iyi olan siteler sponsor onerimi alabilirler.. code_select@yahoo.com |
|
|||
|
Arkadaşlar Cj ödemelerini çok güzel bir şekilde yapıyor. Artık bu tartışmaları bırakın. Hangi merchant ların hala is yaptirdigi onemli. Bilen varsa yardimci olsun. Burada sunmak garip gelebilir, hileci arkadaslar bizi bu merchant lardanda edebilir fikrinde olan varsa adoli500@yahoo.com dan bana yazsin. CJ yi 2 yildir adam gibi kullanip güzel paralar kazanan fakat son 4-5 aydir merchant sıkıntısı yasayan, adam gibi bir webmaster a yardımınız karşılıksız kalmaz...
Not : Bride.ru şiddetle denememe rağmen sonuç vermedi. Hilesiz 0.1/1000 lik CTR adamlari memnun etmedi. Adamlar sahtekar, bosverin. iyi calismalar herkese |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|