![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Satış Ortaklığı Webmasterlar, İNTERNETKEYFİ’in satışlarına ortak olun, sitenizin içeriğini zenginleştirirken sizlerde kazanın...
Bilgi için: info@internetkeyfi.com www.internetkeyfi.com |
|
||||
|
İnsanlar güzel şeyler yaptıgında mutlaka önüne bir takım engeller çıkar zaten bunu bile bile internet sayfası yaptım zaten ama nerde bazıları tebrik edilecek siteleri bile yerin dibine altmaya çalışıyorlar neden böyle olur bilemem ki neyse taktir allaha kalmış hiç bir şey söylemek istemiyorum bu konuda
|
|
|||
|
hoopidik kardeşim çok özür dilerim türk internetine çok büyük bi katkıda bulunarak smsnet in sana verdiği affiliate ortaklığını sende başkasını ortak yaparak bizlere yardımcı oluyorsun.. sayende ülkemiz de ki işsizlik oranı azaldı
![]() yaw geçin bunları ya aşın biraz ya... yazık walla yazık... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|