![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sitenize koyacağınız banner'den Tıklayıp üye olan, size kişi basina 0,15 YTL veriyoruz.
Sitemiz: www.VarVar.com Buradan Üye olabilirsiniz: http://www.varvar.com/user/signup.php Sorulariniz icin irtibat@varvar.com |
|
|||
|
Katılan Arkadaşlara Teşekkür ediyorum.
HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN, kesinlikle ödeme Yapılacaktır. Açık artırım - www.VarVar.com |
|
||||
|
Alıntı:
Domain Name: VARVAR.COM Creation Date: 03-may-2005 Konu SLiM_BoY tarafından (2005-09-25 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
gittigidiyorum kategorileri'ne motosiklet ve emlak eklenerek oluşturulmuş kategoriler, türkçe karakter sorunu, ara tuşu da aynı gittigidiyor'un görünümünde, zirve100 banner değişim programı üyeliği, türkçeleştirilmemiş SSS bölümü, irtibat bilgileri kısmında sadece bir mail adresi....
güvenen güvensin
|
Evet, sitemiz biraz yeni, ve Geliştirme aşamasında.
Parayi Havale yolu veya Değişik yollarla yapilacak. Ödeme 10YTL Geçtikten sonra yapılacak. bekliyoruz.... Açık artırım - www.VarVar.com |
|
|||
|
valla sahtekar çok ama bende düşünüyorum paralı reklam işini. çünkü bakıyorumda yabancı büyük reklam aracıları kendileri başka sitelerden reklam alıp bu reklamları başka yerlere satıyorlar. yani kendi siteleri reklam dolu ve kendileride parayla herkese reklam yaptıyırolar. 100 kazanıp 90 ödüyorlar 10 da kendilerine kalıyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|