![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Kitapyurdu.com ortaklık sistemine yakla$ık 5-6 aydan ßeri üyeyim ödeme Miktarının Çok ÇOk üstüne Çıkmasına ve Defalarca Ödeme Taleßinde ßulunmama Rağmen Herhangi ßir Cevap ve hesaßıma Para Aktarımı oLmamı$tır. ßurdan KitapYurduna Sesleniyorum Ödeme yapmıycaksanız karde$im Kaldırın Ortaklığınızı ßütün weßmaster arkada$larada ßurdan Sesleniyorum ßunlar ödeme Yapmıyor Sizde Kaldırın ßannerinizi Ortaklık Link lerinizi Sahtekarlıktan ßa$ka ßi$ey değiL Ödeme yapmıyorlar arkada$lar...
|
|
|||
|
Simdi ben seneler öncesinden üye oldum oranin tadina cok vardik
E be arkadasim neden 5-6 ay bekledinki? 2 ay hadi bilemedim 3 ay bekle parani alamiyormusun yallah def et gitsin.Olsun yinede üzülme zararin neresinden dönersen kardir.selamlar |
|
||||
|
tıklama başı ücretlendirme politikasına rağmen para kazanabildiyseniz cidden başarı
alamamanız başarısızlık ama olsun. Çorak arazide çeşit çeşit meyve yetiştirmiş kadar mutlu olabilirsiniz.
|
yaf kitapyurdu baya büyük site şerefsizlik yapmaması lazım şaşırdım valla
| Stil | |
|
|