![]() |
|
|||||||
| Internetten Para Internetten Para |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar eski konularda eskide kalmış, hangi şubeydi ne zamandı belli değil. Şimdi herkes hangi ildi şubeydi masrafdı ne kadar süreydi tekrar yazsın, elimde çekler birikti gidemiyorum bir yere.
Banka: şube: il: çek tahsilat masrafı: çek üzerinden alınan komisyon: kırtasiye masrafı: bu işlemi ne zaman yaptınız: tahsilat yapılma süresi : bloke süresi varmı, varsa ne kadar ? : |
|
|||
|
hemen cevap yazayım. en son 2 hafta önce akbanka verdim 50$ filan alıyolarmış ne yapalım dediler, bende boşverin dedim. sonra kuveyt türke sordum,yaptırmadım ama aşağıdaki bigileri verdiler, işte bilgiler:
Banka: kuveryt türk şube:üsküdar il:istanbul çek tahsilat masrafı: 20$ çek üzerinden alınan komisyon: %1 kırtasiye masrafı: 10 milyon bu işlemi ne zaman yaptınız: 12/9/2005 tahsilat yapılma süresi : bilmiyorum bloke süresi varmı, varsa ne kadar ? : yok. |
|
|||
|
en son gittim yine akbanka verdim. 20-30$ dediler bakalım ne kesecekler.
Banka: Akbank şube: kartal il:istanbul çek tahsilat masrafı: 20$ veya 30$ çek üzerinden alınan komisyon: %0 kırtasiye masrafı: 0 bu işlemi ne zaman yaptınız: 20/8/2005 tahsilat yapılma süresi : 2-3 hafta bloke süresi varmı, varsa ne kadar ? : yok. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|