![]() |
|
|||
|
adbrite de klik saymayanlar veya uzun süredir reklam çıkmayanlar banlanmıştır. boşa koymasınlar kodları. zaten doğru düzgün bişey gönderdikleri yok. bir tane çek gönderdiler onunda üstüne isim yazmamıilar bankalar bozmuyor
|
|
|||
|
Hello,
This is to give notice that we have detected excessive fraudulent click activity on your Web site and deactivated your account. You are ineligible to receive payments. Please remove all AdBrite HTML code from your site effective immediately. - AdBrite diyorki şutlandınız kodları kaldırın. klik saymıyor diye mail atmıştım. hayırlı uğurlu olsun. zaten sevmemiştim adbrite. |
|
|||
|
bende böyle bişey yazıyor ;
This site is inactive. If this is your site, click here to retrieve your AdBrite HTML. Please copy your AdBrite HTML in its entirety, and paste it into your site, overwriting your existing AdBrite code. ---------- Yeni kodları yapıştırıyorum yine öyle yazıyor 2 oldu böyle oluyor anlamadım gitti. |
|
||||
|
Bende hala bir tane poker reklamı çıkıyor, ama istatistiklere giriyorum en son ayın 8'indeki istatistikler var. Sonraki tarihler yok. Bu ne anlama geliyor anlamadım gitti. Günde 15-20 dolar ve üzeri kazananlara mı bu yapılıyor acaba?
| Stil | |
|
|