![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |

![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
|||
|
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıkta diğer sitelerden daha iyi dedim zira bu sitenin en güzel tarafı 1000 download'a 20£ ya kadar vermesi ama bundan daha önemlisi bunu yaparken ülke gözetmemesi. Yani karşınıza çıkan çoğu site böyle güzel bir değer veriyorsa bunu ancak Amerika ve Canada ve/veya çeşitli avrupa ülkelerinden download etme koşu ile verir ve genelde download'ı sayılan ülkeler arasında Türkiye yer almaz. Fakat bu sitede her ülkeden yapılan download geçerli. Kazandığınız para upload yaptığınız dosya boyutuna göre değişiyor. Başlangıçta lite statüsünde başlıyorsunuz ve 100mb üstü dosya boyutuna 6£ kazanıyorsunuz , üyelik statünüzü yükseltebilirseniz maksimum 1000 download 20£ a kadar kazanabiliyorsunuz. Ödemelerinizi PayPal veya Moneybookers'a istetebiliyorsunuz. Refimle kayıt olan arkdaşlara minnettar olurum. Zira işsizim ve maddi yönden sıkışık durumdayım. Belki akmasa damlar hesabı buranın ufakta olsa faydası olabilir bu sayede... Kayıt için tıklayın
Ödeme yapan PTC ler -> Konu duke nukem tarafından (02 Aralık 2009 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir. |
| Reklam |
|
|
|
|||
|
Arkadaşlar mesajımda düzenleme yaptım ve 1000 download'a 20£ ya kadar kazanabileceğiniz güzel bir site linkini verdim. O ilk verdiğim site de malesef ref'lerinizden 1 puan harici hiçbir getirisi olmadığını ayrıca da uploadların problemli yapıldığına şait oldum. 2 gündür uploadla uğraşmama rağmen her seferinde dosya upload edilmemiş gözüküyor. Onun için o siteyi boşverip bu yeni verdiğime bakın derim ! Sitenin "SSS" kısmındanda okuduğum kadarıyla minimum payout değerine ulaşıp istettiğinizde ödemelerini 48 saat içerisinde yapıyormuş ! Artık Türkiye downloadlarınıda saydığı için gayet güzele benziyor kısacası...
Ödeme yapan PTC ler -> Konu duke nukem tarafından (02 Aralık 2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|||
|
Alternatifler için http://www.bedavapara.com/para-kazan...as-servisleri/ adresine de bakabilirsiniz.
|
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/121289-upload-yap-para-kazan-diger-sitelerden-daha-iyi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Upang manalo ng pera at File Sharing Serbisyo upload ng File | Libreng Pera | This thread | Refback | Bugün 01:26 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|