![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar,
Bu Clickxchange sitesine üye olmayı başaramadım. Her bilgiyi doğru yazdığım halde Türkiye ibaresi Sürekli olarak Kırmızı Yanıyor Kayıt Sırasında Acaba Türkiyeyi Kabul Mu Etmiyorlar, Aslında Turkcemuzik.com Sayfası Bunu Kullanıyor Forumda da Kullanan Vardı. Acaba Ben Kendi Mallığımamı Üye Olamıyorum.? |
|
|||
|
türkiyeyi kabul etmiyorlar, eğer paranı paypal ile almak istersen başka bir ülke seç üye ol "Dikkat: yanlış bilgi vermek suçtur." diye de ekliyorum yanlız
|
|
||||
|
türkiyeden üye kabul ediyorlar
advertisers değil affiliate olarak üye olacaksınız. http://www.clickxchange.com/clickentryform.phtml?type=p bu adresteki listede türkiyeyi görebilirsiniz.
|
başka bi ülkeyi seçip paypala alabilirsin... clickxchange ye istediğin kadar türkiyeden hit gönder hiç bir şey olmaz bişey yapmaya hakları yok çünkü sitene reklam verip vemeyeceğine reklamveren karar veriyor clickxchange sadece aracı.. reklamverende görüyorki siten Türkçe ve Türkçe sitene Türki'yeden hit gelmesi kadar doğal bi olay olamaz... eğer pürüz çıkarsa dersin ben abdde yaşıyorum ama sitem Türkiye'e yönelik adamlar senden ikametgah istemezler zaten
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|