Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Internetten Para

Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani

LinkBack (1) Seçenekler Stil
  1 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-13, 15:42
gokhans19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Serdar Yayında

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
gokhans19 will become famous soon enoughgokhans19 will become famous soon enough
Standart Hızlıal ödeme yapmıyor.Kullanırken dikkat edin

Hızlıal.com un kalitesine güvenerek ortaklık sistemi ilk açıldığında kullanmaya başlamış ve blogumdada tanıtımını yapmıştım.Ama gelin görün ki ödeme almaya 1 ay önce hak kazanmama rağmen 1 aydır ödeme yapılmadı.

Onlarca mail gönderdim cevap verilmedi.Hesapta 13 küsür tl var.Hayır parasında değilim ama 1 aydır ödeme yapmayıp maillerime cevap vermeyip niye ödeme yaptığını söylemediği için artık hızlıal kullanmıyorum.Kullanan veya kullanmak isteyenlerede önerim bulaşmayın.

Ödememi alamadım...

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-13, 15:47
madeinclick.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/7
madeinclick.com is an unknown quantity at this point

ciddi anlamda telefonda yada yüzyüze görüşme imkanınız oldu mu kendileri ile hiç?
siz böyle yazıyorsunuz da, belki sizin de bir yanlışınız vardır bu işte! çünkü diğer başka
bir forumda takır takır ödeme aldığını söyleyenler var.. hangisine inanalım??

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-13, 15:54
Serdar Yayında

gokhans19 will become famous soon enoughgokhans19 will become famous soon enough

Ben ödememi göndermediler dediğimde inanmıyosan o senin bileceğin iş.Yetkili kişileriyle onlarca defa yazıştık merak etme.Ama niye ödeme yapmadıklarını söylemiyolar.Para hesapta öyle duruyor göndermiyolar.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-13, 21:53
MadLuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

eTicaret: %100/11
MadLuck is on a distinguished road

bana da ödeme gelmemişti. dün mail attım. bugün hesabıma ödeme geçti. arada bi hatırlatmak gerekiyor sanırım. ama sonuçta gold kalitesi. kimsenin parası kalmaz bence.

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-14, 10:29
Serdar Yayında

Alıntı:
MadLuck´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana da ödeme gelmemişti. dün mail attım. bugün hesabıma ödeme geçti. arada bi hatırlatmak gerekiyor sanırım. ama sonuçta gold kalitesi. kimsenin parası kalmaz bence.
Ben zaten 50 kere mail attım ve yetkilisiylede konuştum.Ama parayı göndermiyolar ve sebepte öne süremiyolar.Para öyle bekliyor.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-18, 07:33
webbilgisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
webbilgisi is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Reklam Ortaklığı ödemelerinin sağlıklı ve düzenli bir şekilde yapılabilmesi için ödeme gününde bir değişiklik yapılmıştır. Reklam ortaklığı ödemeleri Pazartesi günleri yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur.
Alıntı:
Merhaba, Reklam Ortaklığında Üye olunan siteler için hazırlanan banner kodları üye olmayan sitelerde çalışmamaktadır. Örneğin www.xxx.com adlı siteyle üye oldunuz bu site için oluşturulan kod www.yyy.com adlı sitenizde çalışmamaktadır.Bilgilerinize önemle sunulur.
Alıntı:
Reklam Ortaklarımızın Dikkatine.Banner ekleme ekranınında şu an için Flash Banner kullanılmaktadır. Kullanıcılarımızın karşılaştığı user oluştururkenki ilçe ekleme bölümündeki problem giderilmiştir. Reklam ortaklığı kullanımında yasadığınız problemleri reklam@hizlial.com adresine gönderebilirsiniz.
Alıntı:
Reklam Ortaklarımızın Dikkatine, Banka hesap bilgileri eksik yada tanımsız olan sitelere ödeme yapılamamaktadır. Banka bilgilerinizi kullanıcı panelinden tanımlayabilirsiniz.....hizlial.com reklam ortaklığı
Alıntı:
Merhaba, Reklam ortaklığı kapsamında çeşitli internet siteleri ile çalışmaktayız. Bu çalışmanın her iki taraf içinde sağlıklı birşekilde yürümesi için reklam ortaklığı siteleri düzenli olarak incelenmektedir. Bu anlamda sitenizin ziyaretçi tarafiğini aylık yada günlük olarak görebileceğimiz bir kullanıcıya ihtiyacımız bulunmaktadır.(google analytics gibi). Buradan alınacak raporlar analistlerimiz tarafından değerlendirilecektir. Bu raporlar reklam.hizlial.com sitesinden alınan raporlarla eşleştirilecektir. Reklam ortaklığımızın devamı ve çalışmalarımızın sürekliliği için sizlerinde desteğini bekliyoruz. Sizinde takdir edeceğiniz üzere günlük ziyaretçi trafiği yoğun olmayan sitelerden bile uçuk click sayıları gelebilmekte. Bunların önüne geçebilmesi için her gün alınan raporlar analistlerimiz tarafından kontrol edilmekte ve siteler incelenmektedir. Sistemin işleyişine bir şekilde müdahale edip haksız click sayısına ulaşan sitelerle ilişiğimiz kesilmekte ve ödemeleri yapılmamaktadır.Sitenizin trafiğini inceleceğimiz kullanıcınızı reklam@hizlial.com adresine iletebilirsiniz. Bilgilerinize önemle sunar, iyi günler dileriz

bana gelen mailler bunlar özellikle banka hesap bilgilerini doldurmada çok hata oluyor yetkili kişinin söylediğine göre

Alıntı:
Banka İsmi : Garanti BANKASI
Şube : Etimesgut Şubesi ( örnek olarak verdim( ANKARA/Etimesgut) .buraya hesabının açıldığı ilçenin adını yazıcaksın.Falanca şubesi diye.)
Hesap İsmi : Ali Veli ( hesap sahibinin adı soyadı =
Hesap Numarası : 068 - 1234567 ( 068 = şube kodun , 123456789= hesap numaran )

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-01-18, 10:16
Serdar Yayında

Banka hesap bilgilerinde sorun yok. Son derece doğru. Ama 1 aydan fazla olmasına rağmen hala parayı göndermediler. Sebepte söyleyemiyolar.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2009-02-06, 00:32
eRCie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

eTicaret: %100/1
eRCie is an unknown quantity at this point

aynı durum bende de var bende alamadım paramı bende artık kullanmıyorum

Seçenekler
Stil

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/111518-hizlial-odeme-yapmiyor-kullanirken-dikkat-edin.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
Hızlıal ödeme yapmıyor.Kullanırken dikkat edin - Webmaster Türkiye This thread Refback 2009-03-11 21:28