![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |

![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
|
||||
|
Yaklaşık 20k hite sahip 5-6 adet yabancı sitem var. Ve ziyaretçiler de %99 yabancı ve çoğunluğu USA ve Avrupa.
Adbrite kullanıyordum ama reklamlar çıkmıyor çıksa bile tıklama oranları çok düşük, gelir iyi ama oran düşük mesela 70 tık'a 10 $ almışım. Sanırım bu kadar yüksek veren başka yer yok [Google Ads. özel içerikleri hariç] Adbrite'den başka kullanabileceğim bir reklam şirketi var mı ? Sitemin warez içerikli ve yabancı hite sahip olduğunu bir kere daha hatirlatmak isterim.. Te$ekkurler.
|
|
|||
|
obeus'a warez siteyle katılabiliyorsun sanırım ama oradada çok reklam çıktığı söylenemez... ayrıntılı bilgi Obeus Hakkında adresinde var.
Ayrıca bir de gösterim sponsoru war şu an kullanmakta olduğum türkçe içerikli sitelere bile ödemekte, yabancı bir sponsor. Ama warez kabul ediyormu incelemem lazım. Warez konusunda tıklama değil de yönlendirme sponsorları deneyebilirsin kanaatimce. birçok paylaşım sitesi iyi ödüyor üyeliğe... ayrıca resim barındırma siteleri de iyi ödemekte... |
|
||||
|
|
|
||||
|
|
|
|
||||
|
CreditBurner var. 468x60 bannerları var, yabancı hite çok iyi veriyor. Gösterime ödüyor, 2.5$'da ödüyor, paypal'la ödüyor ve 2 haftada ödeme yapıyor. Daha ne olsun??
2 defa da ödeme alındı 7$ ve 3$ olaraktan.Ayrıca; sitede yeni uygulama Treasure keys ads da var. Kodlarını koyuyorsunuz, küçücük bir yer kaplıyor sitenizde. keys birikiyor. keys 1000'e ulaşınca anahtarla sandığı açıyorsunuz ve 2$ ila 5$ aradında değişen ödül kazanıyorsunuz! ![]() O kadar anlattım, verdiğim link'den kayıt olursanız ben de mutlu olurum.
|
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/internetten-para/111061-yabanci-hitli-sitelere-reklam-sirketi-onerisi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Yabancı Hitli Sitelere Reklam Şirketi Önerisi - Webmaster Türkiye | This thread | Refback | 04 Mart 2009 20:49 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|