![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
site ödüyor
işte kanıtı denemek için 1 haftada 5 euro yapıp bırakmıştım meblağ onun için az sizlerle süper bir surfF sayfası paylaşcam site alman sitesi ödemeyi paypala yada çek şeklinde adresine yapıyor almanyaya 5 eurodan itibaren almanya dışı ülkelere 20 euro dan itibaren ödeme yapıyor. SURFF PARİTESİ SATTE 7,5 EURO CENT burdan girebilirsiniz http://www.inetcash.de:8080/inetcash...feree=kimyager soldaki anmelden linkine tıklayın türkiye de olmanız hiç sorun değil adres bilgilerinizi doğru verebilirsiniz çek le ödeme isteyebilceğinizden dolayı tabi paypal dan istiycekseniz takılın kafanıza göre devamı 2. ve 3. sayfayı boş bıraksanızda olur yanlız 3. sayfada 10 tane kutucuk işaretlemelisiniz ilgi alanı sonra maile gidip size gelecek olan onaylama mailini tıklayın sonra buraya gelin ve surfbarı yükleyin siteden yüklemede problem çıkabilir onun için surffbarı siteden değil burdan yükleyin alttaki linkden http://www.inetcash.de:8080/inetcash/files...CashSurfbar.rar yüklemede sorunla karşılaşırsanız nedeni framework 3,5 sizde yüklü olmamasından kaynaklanıyordur yoksa onuda yükleyin sitede 6 alt refinizden bile kazanıyorsunuz 1. Ebene - 10,0% 2. Ebene - 8,0% 3. Ebene - 5,0% 4. Ebene - 3,0% 5. Ebene - 2,0% 6. Ebene - 1,0% ayda 30 euroyu refsiz kaldırabilceğiniz bir site hadi iyi surfler sorunlarınızda herzamanki gibi severk yardımcı olurum refim olsanızda olmasanızda selamlar Konu kimyager6 tarafından (2008-08-18 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
program falan kurdurtuyor, bu işte bi sakatlık olmasın ??
ayrıca 1 saat surfe verdiği para iyi gözüküyor, sonu inşallah www.surfjunky.com gibi çıkmaz
|
|
|||
|
Alıntı:
blade senin parayı alman gelecek ayın 20 sine kadar sürebilir ama ödüyor ödediğ garntileşti sitenin bir ay beklemede bence sakınca yok surfbarın işleyişi hakkında bilgide vereyim kurduktan sonra surfbarı çalıştırcaksınız siz internette olduğunuz sürece açık olacak tıklamanız gerekmiyor uyumuyor özel ilgi istemiyor sadece açık durcak selamlar |
|
|||
|
teşekürler arkadaşım bende ödeme almadan site tanıtmamaya çalışıyorum insanların emeğine yazık olur diye
sitede ödeme şekliyle ilgili bilgide vereyim almanya içi 5 euro almanya dışı 20 euroyu doldurunca sayfaya login olup Auszahlung linkini tıklıyorsunuz orda hangi tür ödeme istediğiniz o zaman çıkıyor yani paypalamı veya çekmi orda ozaman yazılcak selamlar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|