![]() |
|
|||||||
| Internetten Para PTC , Mail Oku / Kazan siteleri hakkinda ipuclari , yardim alani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ADV Points güzel bir PTP sitesi.
Ödemeleri her haftasonu paypal ile yapıyor. Bu hafta aldığım ödeme: ![]() Trafik kabul edilen ülkeler: Australia,Austria,Belgium,Canada,Denmark,Finland,F rance,Germany,Greece,Iceland,Italy,Netherlands,New Zealand,Norway,Portugal,Spain,Sweden,Switzerland,U nited Kingdom and United States. Yabancı hiti olanlar için güzel bir sistem. Üye olmak isteyenler refli linkimi kullanırlarsa sevinirim. kullanmazlarsa da canları sağolsun
|
|
||||
|
ben denedim, kodları iframe şeklinde yapıştırıyorsunuz.
www.madeinclick.com 'a anasayfaya koydum, kaspersky "...html drojan downloader indirmeye çalışıyor, engellendi" uyarısı verdi. sitemde o kadar başka reklamlar da var daha önce böyle bir uyarı vermemişti. kodlarda trojan downloader var sanıyorum.. |
|
|||
|
Alıntı:
bende de kaspersky var. bu kodlar koydum, 2. hafta oldu ama herhangi bir uyarı almıyorum. Ayrıca, google'lada aram iyi, bu site zarar verebilir falan demiyor
|
|
|||
|
sitemde adsense'de var, 50 doları geçtim henüz bir sorun yok.
pinim gelmedi daha ama.. |
|
|||
|
ben adsense den banlandım daha sonra mail attım google amcaya bana geri dönmediler fakat adsense hesabıma girebiliyorum ban yedim mi mail attım açılıp açılmadığını nasıl anlayacağım? v.s v.s
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|