![]() |
|
|||||||
| İnsan Kaynakları İnsan kaynakları , kariyer , iş ilanları hakkında |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Genel Nitelikler;
Uluslararası bir firmanın Türkiye Distribitörlüğünde görev alacak; - En az lise mezunu veya üniversite öğrencisi, - Takım çalışmasına yatkın, ekip kuracak ve ekibi yönetebilecek potansiyele sahip, - İnsan ilişkileri kuvvetli, - Part time veya full time çalışacak, - Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren - Yetiştirilmek üzere bay/bayan Ürün Yöneticileri alınacaktır. İş Tanımı; Gerekli satışları gerçekleştirmek, satışı gerçekleştirecek ekibin başında bulunmak ve yönlendirmek. İletişim Bilgileri ; Telefon: 0555 650 64 01 E mail : eduneter@mynet.com Edit: Kadıköy/İstanbul Konu Ehardwen tarafından (2008-06-29 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
İletişim ilgisi: Cep tel ve bedava email adresi (ne kadar gerçekci? Yöneticiliği öğreteceğiz, uluslararası firmayız ama ...) İş Konusu: Muhtemelen herbalife, aloe vera gibi bir şeyler çıkacaktır. Not: Tüm webmasterlar, size iş buldum; kendi websiteni pazarla, paraya para deme
|
|
||||
|
Ciddi ve güvenilir uluslararası bir firmaya benziyor mail adresi ve cep telefonu var. Adres de açık ve net belli Kadıköy / İstanbul. Daha fazla araştırmaya gerek yok aslında hemen değerlendirmek lazım.
|
Alıntı:
![]() birde adamlar okadar zenginki artık normal telefon kullanmıyorlar direk cep telefonu
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|