![]() |
|
|||||||
| İnsan Kaynakları İnsan kaynakları , kariyer , iş ilanları hakkında |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar Konusu
Temel *Webmaster *Uydu Konu Dışı *Genel - Cep Telefonu - Programlar gibi.... (VBULLETİN) forum sitesine şuan teklif usulü post attırılacaktır. Tekliflerinizi; -Ödeme Şekli -Kaç Post'un ne kadara atılacağı vb. şekillerde belirtirseniz sevinirim EK NOT: Ekstra paraya ihtiyacı olan işini doğru,zamanın da yapacak kişiyle samimi şekilde çalışmak istiyorum! En düşük teklif veren kişiyle çalışma düşüncesi var eğer kimseyle anlaşamama halinde fiyatı ben belirleyip teklif sunucam. İlk başta 2000 kadar post düşünülmekte zaman zaman hep çalışma halinde olucaz. |
| Reklam |
|
|
|
||||
|
lordofaragorn@hotmail.com ekleyin görüşelim..
|
|
||||
|
kara_simsir@hotmail.com eklerseniz yardımcı olabilirim...
|
|
|||
|
Arkadaşlar ilgi ve teklifleriniz için çok çok teşekkür ederim. Başka bir webmaster formunda başka bir arkadaşla uygun şartlarda anlaşmış bulunmaktayız. Hayırlısı artık! inşallah başka zaman çalışma fırsatları buluruz! İyi forumlar
|
|
|||
|
Arkadaşlardan tekrardan konuyu aktif hale getiriyorum!
Sadece 1000 post için teklif alıyorum! Aynı zamanda görüşülen arkadaşlarla 1000 post 20 ytl şeklinde anlaşmalar yapılmıştır. Bir kişiye daha en azından iş vermek istiyorum 1000 post 20 ytl kolay konular teklifi bekliyorum. Ödeme 1000 post atıldığı gün ertesi yapılacaktır. Akbank veya iş Bankası tercih olur olmadı diğer yollarla ödeme çıkartırız. Sevgiler ÇALIŞMA HEMEN BAŞLAYACAKTIR VAKİT KISA. |
|
|||
|
Alıntı:
farukk@9.cn msn adresim. teşekkürler,kolay gelsin. |
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Bookmarks |