![]() |
|
|
|||||||
| İnsan Kaynakları İnsan kaynakları , kariyer , iş ilanları hakkında |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba iyi günler ben ve bir arkadaşım olarak Professiyonel olarak Dizinlere site ekleme ve oyun ekleme işi yapmaktayız.
Dizinlere ekleme ; - Kayıt edilecek dizinler Türkçe dizinlerdir. - Ücretin %50 si iş başlamadan önce %50 si ise iş bitince alınır.( iTrader' e bakmak koşulu ile.) - Kayıt işlemi bittikten sonra eklenen dizinlerle ilgili rapor verilir. Ücretlendirme ; - 25 Dizin 5 YTL ( 1 günde eklenir.) - 50 Dizin 10 YTL ( İstek üzerine 2 güne yayılabilir.) - 100 Dizin 15 YTL ( İstek üzerine max 4 Güne yayılabilir.) - 200 Dizin 30 YTL ( İstek üzerine max 6-8 gün arası yayılır.) Kayıt işlemi için gerekli Bilgiler ; - Adınız - E-mail Adresiniz - Site Adresi - Site Açıklaması - Site Kategorisi - Alternatif Kategori - Anahtar Kelimeler Oyun Ekleme ; - Eklenecek Oyunlar İnternetten derlenme seçme oyunlardır. - İstek üzerine sizin verdiğiniz oyunlar eklenebilir. Ücretlendirme ; 50 Oyun 7,5 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 100 Oyun 15 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 200 Oyun 25 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 400 Oyun 45 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 800 Oyun 90 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) Açıklama ve Oyun ismi özgün oyun ekleme ; Oyun açıklamaları tamamen özgün olacaktır oyunlar oynanıp öyle yazılacaktır. Cümleler mantıklı cümlelerdir. 50 Oyun 20 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 100 Oyun 35 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 200 Oyun 60 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 400 Oyun 110 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) 1000 Oyun 200 YTL ( Resim + Oyun + Açıklama ) Not : Ödemeler Posta çeki hesabına veya İşbank Garanti Akbak havale/eft yoluyla yapılabilir. İletişim için pm atınız veya msn'den ulaşınız. Aycan Bülbül |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
Bana ulaşır mısınız msn den size özel mesaj için linki bulamadım.online değilsem hesap bilgileriniz gönderin ben de detayları yazaıp göndereyim size cevap olarak
baris_tr@hotmail.com |
|
|||
|
Fiyatlar Güncellenmiştir
- Kayıt edilecek dizinler Türkçe dizinlerdir. - Ücret peşin alınır. - Kayıt işlemi bittikten sonra eklenen dizinlerle ilgili isteğe bağlı rapor verilir. Ücretlendirme ; - 25 Dizin 5 YTL - 50 Dizin 10 YTL - 100 Dizin 20 YTL - 200 Dizin 40 YTL - 250 Dizin 50 YTL Kayıt işlemi için gerekli Bilgiler ; - Adınız - E-mail Adresiniz - Site Adresi - Site Açıklaması - Site Kategorisi - Alternatif Kategori - Anahtar Kelimeler İletişim için Bu konudan ulaşınız Aycan Bülbül |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|