Alıntı:
|
SempatiX´isimli üyeden Alıntı
Güzel bir düşünce ama diyelim kanalını büyüttü adam birinci oldu ve siz ona server açtınız. Bu adam getirdikleri elemanalrını kendi serverina tekrar çağırdığında o adamın ağzından burnundan getirmez misiniz ? Kendi adıma konusmuyorum benim işim olmaz bu tür server büyütmeyle felanda mantıgımın baan söylediklerini soruyorum.
|
Fikrini paylaştığın için teşk sempatix. endişeni anlıyorum ve bu konu ile alakalı bişeyler söymek istiyorum. Yarışmada ödül almış arkadaşlar userlarını kendi serverlarına götürmekte serbest olacaklar. Şimdi ne desem boş aslında. zaman gösterecek bu dediğimde ne kadar samimi olduğu veya olmadığımı. Hiç bir zorlama olmadan yarışmaya katılan kanallara şunu teklif etmeyi düşünüyorum : 3 aydır beraberiz bizi de tanıdınız. isterseniz yine kendi irc serverınızı açalım ama bizden de kopmayın. klasik linklenme mantığının çok ötesinde bir kaynaşma ile chatmix i türkiye nin değil dünyanın irc sunucusu yapalım die teklif edeceğim? Sanıyorum buna hakkım vardır. Onun dışında yarışma bitiminde dileyen dilediği şekilde hareket etmekte serbesttir. Yolların ayrılması dostluğun bitmesi değildir...
Not : yarışmamızda ufak bir değişiklik söz konusu olmuştur :
- Kanal barajı 50 den 40 a düşürüldü.
- ödül alacak kanal sayısı 3 den 12 ye çıkarıldı.
saygılar...