Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > İletişim Programları > ICQ IRC

ICQ IRC ICQ IRC

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-01-29, 18:30
Osiris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
Osiris is an unknown quantity at this point
Exclamation Ücretsiz İrc server ve daha fazlası için lütfen okuyun...

CHATMIX.ORG IRC KANALLARI YARIŞMASI

Başlangıç : 10 Şubat 2005 Bitiş Tarihi : 10 Mayıs 2005

Yarışma'nın İçeriği;

* Bu yarışmaya katılan her kanal sahibi kendi kanalını 3 ay içerisinde 50 userdan az olmamak kaydı ile büyütmek için uğraşacak ve bu süre sonunda en çok user seviyesine ulaşmış, ayrıca en kaliteli kanal ortamını sağlamış olan 3 kanala değişik ödüller verilecektir.

* Yarışma Jürisi Irc.Chatmix.Org Yönetimidir. Yarışma Resmi başvuru ve idare kanalı #ircd kanalıdır.

* Bu yarışma Türkiyedeki irc tutkunlarını bir araya getirme ve geliştirme amacı ile yapılmaktadır.

* Yarışmaya kişiler veya gruplar katılabilir. Yarışmacılar yarışma süreci içerisinde diğer bir kanalla ortaklığa girip tek bir kanal çatısı oluşumuna girebilirler. Ancak kanallarına çağıracakları kişileri server dışından getirmek zorundadırlar.

Yarışmamızın Ödülleri;

* Yarışma 1.cisine verilecek ödül şunları kapsamaktadır: - 1 yıl süre ile ücretsiz irc server & services - Bir adet Domain (alan adı) - 1 yıllık süre ile 200 mb web hosting - Web Sitenizin Tasarımı - İrc serverınıza ait güzel bir mirc script - Forum & Mail - Sitenizin 100 Arama motoruna kaydı - ve sürpriz hediyeler... - Not: irc server & services in yanında proxy koruma ve gerekli eggdroplar da olacaktır.

* Yarışma 2. cisine verilecek ödül şunları kapsamaktadır: - 1 yıl süre ile ücretsiz irc server & services - 1 yıllık süre ile 100 mb web hosting - Web sitenizin tasarımı - irc serverınıza ait bir mirc script - form & mail - Sitenizin 50 arama motoruna kaydı - ve sürpsiz hediyeler... - Not: irc server & services in yanında proxy koruma ve gerekli eggdroplar da olacaktır.

* Yarışma 3. cüsüne verilecek ödül şunları kapsamaktadır: - 1 yıllık süre ile ücretsiz irc server & services - 1 yıllık süre ile 50 mb web hosting - web sitenizin tasarımı - irc serverınıza ait bir mirc script - form & mail - Sitenizin 25 arama motoruna kaydı - ve sürpsiz hediyeler... - Not: irc server & services in yanında proxy koruma ve gerekli eggdroplar da olacaktır.

Bilginize : Bu yarışma Chatmix.org tarafından gerçekleştirilmekte olup, yarışmaya katılımın beklenen sayıdan az olması halinde veya sistemizdeki teknik sorunlardan doğacak elimizde olmayan sunucu kapanması gibi nedenlerden dolayı, veya yarışmanın kendi çizgisinden sapmasından dolayı sona erdirilebilir. Bu gibi durumlarda yarışmacı arkadaşların herhangi bir hak dava etmeleri mümkün değildir. Saygılar sunar, tüm irc severlere iyi muhabbetler dileriz.

Başvurular için lütfen : irc.chatmix.org sunucusu #ircd kanalı

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-01-29, 19:11
Gold Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
SempatiX is an unknown quantity at this point

Güzel bir düşünce ama diyelim kanalını büyüttü adam birinci oldu ve siz ona server açtınız. Bu adam getirdikleri elemanalrını kendi serverina tekrar çağırdığında o adamın ağzından burnundan getirmez misiniz ? Kendi adıma konusmuyorum benim işim olmaz bu tür server büyütmeyle felanda mantıgımın baan söylediklerini soruyorum.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-01-29, 20:02
onder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

onder is an unknown quantity at this point

saçmalık..

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 05:23
bLackStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

bLackStar is an unknown quantity at this point

güzel bir reklam projesi.

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 05:29
Ovetto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
Ovetto is an unknown quantity at this point

İlginç.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 11:17
Member

Smile Konu ile ilgili...

Alıntı:
SempatiX´isimli üyeden Alıntı
Güzel bir düşünce ama diyelim kanalını büyüttü adam birinci oldu ve siz ona server açtınız. Bu adam getirdikleri elemanalrını kendi serverina tekrar çağırdığında o adamın ağzından burnundan getirmez misiniz ? Kendi adıma konusmuyorum benim işim olmaz bu tür server büyütmeyle felanda mantıgımın baan söylediklerini soruyorum.
Fikrini paylaştığın için teşk sempatix. endişeni anlıyorum ve bu konu ile alakalı bişeyler söymek istiyorum. Yarışmada ödül almış arkadaşlar userlarını kendi serverlarına götürmekte serbest olacaklar. Şimdi ne desem boş aslında. zaman gösterecek bu dediğimde ne kadar samimi olduğu veya olmadığımı. Hiç bir zorlama olmadan yarışmaya katılan kanallara şunu teklif etmeyi düşünüyorum : 3 aydır beraberiz bizi de tanıdınız. isterseniz yine kendi irc serverınızı açalım ama bizden de kopmayın. klasik linklenme mantığının çok ötesinde bir kaynaşma ile chatmix i türkiye nin değil dünyanın irc sunucusu yapalım die teklif edeceğim? Sanıyorum buna hakkım vardır. Onun dışında yarışma bitiminde dileyen dilediği şekilde hareket etmekte serbesttir. Yolların ayrılması dostluğun bitmesi değildir...

Not : yarışmamızda ufak bir değişiklik söz konusu olmuştur :
- Kanal barajı 50 den 40 a düşürüldü.
- ödül alacak kanal sayısı 3 den 12 ye çıkarıldı.
saygılar...

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 11:20
Member

Smile :)

Alıntı:
onder´isimli üyeden Alıntı
saçmalık..
Haklısınız. Ama bir çok başarılı çalışmalara da başlangıçta saçmalık gözü ile bakılmıştır. Benim mantığıma göre saçmalık değil tam tersine yaratıcı bi çalışma olacak. Bunu zaman gösterecek. fikriniz için teşekkürler

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 13:32
c4timer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

c4timer is an unknown quantity at this point

Evet bencede aşırı yaratıcı bir çalışma :=) Ama zannetmiyorumki bu projeye katılım yoğun olsun..

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-01, 17:47
xmlsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

xmlsr is an unknown quantity at this point

saçmalık....

(cevap beklemiyorum üstte verilmiş..)

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-27, 13:34
SeVDiGiMSiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

SeVDiGiMSiN is an unknown quantity at this point

Bencede Aynı Valla. Kimse Katılmaz. Katılanlar Varsa Eğer Burda Paylaşmanızı Dileriz.
Ama Arkadaşlarınızı Katmayın Lüften...
)

Seçenekler
Stil