![]() |
|
||||
|
Superonline irc sunucusu uzun bir aradan sonra tekrar açılmıştır.Şu anki yönetim:
- [Network Admin] x7even - [Sunucu Sorumlusu] aLLeyezonme - [Teknik Sorumlu] Soldy - [Help Koordinatoru] x7even - [Sunucu Operatorleri] Star , kunt , Absinthe , Advanced - aXe , Centilmen , DarkLine şeklindedir.Arkadaşlarıma başarılar dilerim. |
|
||||
|
başarılı olurlar inşallah. bende takılmaya başladım gene sol de
efsanevi helper gene aynı görevde ![]() |
|
||||
|
başaralı olacaklardır ama eskinin IRC si malesef şuan yok. Msn ICQ gibi bir devi öldürdükten sonra IRC yide öldürdü. Gerçi IRC kendi kendini öldürdü, amacının dışında çok ama çok fazlasıyla kullanıldı.
Arkadaşlara başarılar umarım istedikleri performansı yakalarlar.
|
öncelikle kendilerine başarılar. Ama şu dünyadaki tek irc client mIRC değildir bunu da sanırım anlamaları lazım biraz.. böyle bir kısıtlama herhande dünyada hiçbir irc server yapmamıştır. kendilerini tebrik ederim gene bir ilke imza attılar.
Closing Link: [88.6.8.x] Z:Lined (Kullandiginiz sohbet programi risk verici bulunmustur. Orijinal mIRC indirdikten sonra tekrar giriþ yapmayý deneyiniz. SuperBot) * Disconnected (Remote host closed socket) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|