![]() |
|
||||
|
Chat sunucuları (SHELL)
sıradan ircd: 15 ytl güvenli ircd: 20 ytl isteğe özel düzenli ircd: 30 ytl (bu paketin icerisinde trojen v.s girmeme garantisi v.s verilmektedir.) Not:: Sunucularımızda; kanal koruma botları, 1 oyun botu, bir radyo botu, bir söz botu, bir özel bot (opların dilediklerini yapabilmeleri için; Örn: dilediği kanalda op olabilmesi, dilediği kişi sunucudan atabilmesi v.s gibi isteğe göre hazırlanması), size özel bir irc sunucusu ve düzenlenmesi, servisler (dilediğiniz şekilde ayarlanacaktir), proxy v.s korumasi ve ek hizletmer ücrete dahildir. Ayrıca: Web tasarımı; Kişisel siteler: 50 - 150 YTL iletişim adreslerimiz: HostArsivi İnternet Hizmetleri Site adresimiz: wWw.HostArsivi.Net Msn Adresimiz: Destek@HostArsivi.Net Cep Numaramiz: 0543 482 01 82 Sabit Numaramız: 0232 279 09 81 Ata caddesi no: 137 / A BALCOVA \ IZMIR
. : : wWw.HostArsivi.Net Internet Hizmetleri : : . Konu Cky tarafından (2007-01-25 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: fiyat güncellemesi |
|
||||
|
bu garantiyi nasıl veriyorsunuz?
|
veriyorum kardeşim işte. demekki güvendiğim bir nokta var (bilgim)
|
konuşabilirim demekki buraya yazıyorum !
benim kurduğum sunucu o trojenleri donunda sallar sen yeterki paradan haber ver... "ben o ircde dilediğini yaparım"Not: Eğer çok merak ediyorsan verirsin parasını alırsın denersin. bu kadar basit !
. : : wWw.HostArsivi.Net Internet Hizmetleri : : . Konu Cky tarafından (2007-01-26 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eklenti |
|
||||
|
peki sokamazsanız?
|
dedicated satıp bu makine botnet saldırısı yemez demekten farkı yok dediğin. çok çocukça.
|
Gövde gösterisi yapmaya gerek yok burasi forum.
2ncisi ise: ben irc e giren trojenlerden bahsediyorum kalkıp ddosu keserim ederim demedim? ddosta kesilir. yeterki mantık olsun ama siz anladiğim kadari ile ne zaman girip bp konu açsam hemen çamura başlıyorsunuz...benim bilgilm ve görgüm ortada.. denemek isteyen parasını verir peşinen. 7 günde iade hakkı vardır. Saygılarımla.
| Stil | |
|
|